Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Warto wracać?

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie... Są hackerzy??? Dużo/mało???

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Nexon Powoli Tępi hackerów Są nowi wydawcy np LoadedCheates ale nexon dobrze radzi se Warto Wrócić i najlepiej to sie grało w 2008/2009/2010 Best Times ;)

Opublikowano

To nie ta sama gra co kiedyś no ale cóż... W porównaniu z liczbą hackerów która była pół roku temu czy rok to nie jest ich obecnie zbyt wielu. Combat nie jest już za dobrą grą więc wg mnie nie warto wracać, coraz bardziej widać, że lecą tylko na kasę.

Opublikowano

A i jak było wam fajnie w 2011/12 roku to gz, wszystkie funkcje np w gameanarchy nie byly zupdatowane...

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

A i jak było wam fajnie w 2011/12 roku to gz, wszystkie funkcje np w gameanarchy nie byly zupdatowane...

dlatego było im fajnie, bo lifetaker i mogłeś giftać sobie na swoje główne acc co tylko chciałeś, i na ile tylko chciałeś...

moim zdaniem warto wrócić...sam miałem z rok przerwy, ale wróciłem i nie jest najgorzej ;)

ehh.:)

Opublikowano

Jak gra ci się podobała to zawsze warto wrócić, a teraz hacki tak długo nie wytrzymują 2-3 dni i są Detected.

Opublikowano

wiesz.. tak to ty sie nie dowiszesz od nikogo czy warto czy nie, kazdy ma swoje zdanie wiec dopóki nie zagrasz nie bedziesz mieć pewnosci :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Jak gra ci się podobała to zawsze warto wrócić, a teraz hacki tak długo nie wytrzymują 2-3 dni i są Detected.

Racja, lecz dużo nowych vip hacków powstaje

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Wiesz czy wracać ciężka decyzja nie gram już 1,5 tygodnia odkąd dali na perma scorpy to wszystkie pro kidy z nimi biegają rozumiem żeby były zawsze na 90 days sam kupiłem na 120 dni kiedyś ale 120 dni to nie perm przesadzili grubo a ich te przeceny na święta czy teraz są śmieszne only money money sam mam 15 permów i dlatego mogę odpuścić grę i odpuszczam na razie.

Opublikowano

Warto jeżeli jesteś prosem, który potrafi gracz bez nx lub ma hajs na nx.

Tak ogólnie, jeżeli nie chcesz się spotykać z smg, graj na victor sd-ki, tam rzadko się zdarza że ktoś ma smg, a jak już ma to raczej go wywalają.

76561198090890807.png

Opublikowano

To kur** sciągnij i zobacz czy będzie Ci odpowiadać.....

Jak napiszę że to zje**na gra 100000 hacków w rundzie to to coś zmieni....

Już nie rozpi***alaja takie tematy

//nagrodzony

Opublikowano

To kur** sciągnij i zobacz czy będzie Ci odpowiadać.....

Jak napiszę że to zje**na gra 100000 hacków w rundzie to to coś zmieni....

Już nie rozpi***alaja takie tematy

Może koleś wraca po kilku miesięcach, wtedy nie zaglądał do działu więc skąd ma wiedzieć jakie nowości/eventy/ulepszenia, on chce się dowiedzieć to Ty jak idiota wyjeżdzasz, po to jest ten dział żeby była pełna pomoc, a Ty od razu hejtujesz, za takie posty warny powinny być.

Co do hacków jest więcej vipów, niż publiców więc trudno rozpoznać czy na roomie jest hacker.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...