Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Spolsczone locale.lua + bonus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zajęło to trochę czasu, ale przejdźmy od razu to sedna. (ZOSTAŁY WYEB*** niepotrzebne rzeczy, od razu mówie nie testowałem xD)

Spolszczone locale.lua (dialogi npc,niektóre elementy questów, nazwy skilli itp).

Jak wrzucić ? Rzecz banalna!

usr/home/twoja_nazwa/share/locale/germany/[poland/chu**_muje_dzikie_wenze]/quest - usuwamy stare locale.lua i wrzucamy to, później nadajemy chmod'y 777 Myślę, że ten kto będzie potrzebować da sobie radę!

DOWNLOAD W SPOILERZE:

SKAN: https://www.virustotal.com/en/file/740558667c9483d517941163f1813a3f84cf340384d3f5059c0bff7e2c8f4a7c/analysis/1362262657/

DL: localelua.rar (8 KB)

+Bonus w spoilerze xD
btw. zdejmijta troche %%%
@ down: No, przywieź 10 kg =]]]
@Hajda: Dodane kolorki, czcionki schludne =*

footer_logo.png

Opublikowano

Nie użyje bo mam swoje, ale lajk za pracę :D.

P.S. Chcesz ziemnioki czy buroki w nagrodę? :D

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Nawet fajne, ale jeden błąd przy uzupełnianiu innego niedokończonego przekopiowany:

"*10% Płacą Królestwa"

To nasze 10% zysku odchodzi na podatek.

Szkoda tylko, że gadaniny potworków są takie same i po angielsku.

Ogólnie ładnie, kilka razy zgubiony ogonek lub kreska, ale mniejsza.

Niektóre rzeczy wyglądają prawie identycznie jak w tym w czym ja sobie wczoraj próbowałem napisać (połączone myśli? ^_^ )

Dam Ci Lubię to, w przyszłości fajnie by było, gdybyś zrobił coś z dialogami potworków.

Za często i błędnie używasz zwykłych wyrazów pisanych z wielkiej litery i mały błąd w rankingu:

Zwycięztwa

BestiariuszSignature.png
Moje aktualne zajęcia:

• Spolszczanie Wikipedii RoM-a
  • Nadzorowanie addonów: pbInfo, ComeOnIn, GridCliqueIt, RuneCraft, SlashAFK, nkCooldown
Opublikowano

Nawet fajne, ale jeden błąd przy uzupełnianiu innego niedokończonego przekopiowany:

To nasze 10% zysku odchodzi na podatek.

Szkoda tylko, że gadaniny potworków są takie same i po angielsku.

Ogólnie ładnie, kilka razy zgubiony ogonek lub kreska, ale mniejsza.

Niektóre rzeczy wyglądają prawie identycznie jak w tym w czym ja sobie wczoraj próbowałem napisać (połączone myśli? ^_^ )

Dam Ci Lubię to, w przyszłości fajnie by było, gdybyś zrobił coś z dialogami potworków.

Za często i błędnie używasz zwykłych wyrazów pisanych z wielkiej litery i mały błąd w rankingu:

Szczerze? Chciałem uniknąć tego, że niektóre serwery w przyszłości mogą mieć "moje" dialogi nad npc'tami i mobami =p

Co do tych literówek, można je poprawić, jak znajdę czas to się za to wezmę =]

@down:

Masz napisane u samej góry tematu, wystarczy przeczytać (nie tylko nazwa tematu) =p

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...