Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] G53 a MP5

st128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosze o opinie na temat :czy g53 jest lepsze od mp5 ? mam 20 level mp5 i sporo founds ze wystarczy na odblokowanie g53 pytanie tylko czy warto ? patrzac na staty to mp5 jest celniejsza. Wyrazcie swoje opinie na temat g53 w stosunku do mp5 . :)

Opublikowano

G53 to takie mp5 +3 , G53 miota ogniem ale celnością lekko ustepuje mp5, tak czy siak warto zakupic te broń :)

x

Opublikowano

Nawet nie ma porownania. Mam 4,5k zabitych mp5 przesiadlem sie na G53, przy nim mp5 to jak air soft gun na plastikowe kuleczki.

Opublikowano

hmm chyba poczekam jednak az wbije level .. :P bo ta cena jest zaporowa co prawda mam tyle na koncie ale to na dłuzej ma starczyc kto wie co jeszcze wprowadza wiec sie przyda cena kosmiczna :) dzieki za opinie proze pisac dalej jesli ma ktos cos do powiedzenia na temat tej broni . :)

Opublikowano

za taką cenę? NIE nie kupuj....

mp5 to najceniejsza broń da enginiera a wy ją mu poecacie zmienić? jak wbijesz 27 to sobie kup ae za taką cenę to nie... już za taką cene kupisz sobie 85 da assuta i będziesz kox -,-

YAY

Opublikowano

Tak własnie zrobie poczekam na odpowiedni level.A assaultem teraz juz nie gram prawie wcale . :) Zamykamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...