Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy komputer zbliża się dużymi krokami ale nadal to miesiąc lub dwa (będzie prędzej jak sprzedam xboxa dlatego chętni pw). Dlatego też szukam gry która na takowy okres starczy. Mój laptop to dziadostwo. Grafika nie ważna ale ma mnie tak wciągnąć że się nie wyrwę się z tego.

Dam lajki.

Opublikowano

Tibia. Tak Cię wciągnie, że aż:

https://www.youtube.com/watch?v=kpkb3FBfK8c

Oraz:

Są inne możesz zobaczyć na Youtube.

Ale tak na serio to Metin2/Nostale....

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Będę jak zwykle wybrzydzał więc z tego wszystkiego aktualnie co by weszło i ew. mogło być to Diablo 2 oraz Age of Empires II.

Opublikowano

@up on chce na starszego lapka ;)

polecam

stubbs the zombie - małe wymagania niezła fabuła , chodzisz zombie , zarażasz innych (zjadasz mózgi) itp. :D

tony howk's american wasterland - chyba nie muszę tłumaczyć :)

to chyba na tyle , nie podawałem gier typu cs itp. bo o nich zapewne wiesz.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Grafika pewnie integra xD Na nowego kompa polecam ci archlorda moze ci nawet na lapku pojdzie w co watpie .

Spokojnie na nowy komp jestem przygotowany. Kupiłem Mass Effect 2 z nadzieją że na 30 fps pójdzie a nawet nie odpalił. Plus mam jeszcze CoD 4.

A co do innych to popatrzę na to.

Opublikowano

Wiedzmin, Assassin's Creed, Alliance of Valiant, Crossfire

Z tego co podałeś tylko Crossifre by działał ale już w to grałem i się znudziło.

Opublikowano

Może league of legends?

Małe ma wymagania a wciąga, ja już 1,5 roku gram i mi się nie nudzi bo co około 3/4 tygodnie wychodzi nowy champion (postać).

Opublikowano

Fear i Stalker - zesram się

LoL - nie. Bo nie.

WoW, Lineage, Wot, Minecraft, NfS World - nie ruszy

Aktualnie niby gram w Rome ale trochę nudno cały czas użerać się z Frankami.

Opublikowano

Shogun Total War, może Medieval2 choć nie sądzę, by Ci poszedł.

Shogun - pikselioza (rome już lepszy)

Medieval 2 - wydaje mi się że mógł by pójść ale mój kolega mówi że niewypał

Opublikowano

U mnie też wielkimi krokami zbliża się nowy komp ^^

A co do tematu to Heroes III - wciągnie na godziny ;). Coś jeszcze fajnego... o Worms World Party też jest dobre. Prince of Persia z 1989 roku :P(żarcik, ale mi się ta gra podoba ;)).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jeśli komp jest słaby to minecraft:P Polecam. Zawsze możesz z kolegami pograć. Jeśli mówisz że komp jest słaby to metin Ci będzie lagować więc zbyt nie polecam.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...