Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodatki XM8

Skorpionnd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem z wyborem dodatków do XM8 . Głównie chodzi mi o kolbę i lufę . Chciałbym żeby broń lepiej spisywała się na dalsze dystanse .Obecnie aby kogoś zabić z powyżej 40-50m muszę oddawać strzały po 1 ponieważ inaczej za bardzo broń lata na wszystkie strony a przez to żaden pocisk nie trafia . Obecne dodatki jakie posiadam to Lufę Zasięgową , Magazynki 4-rzędowe i kolbę taktyczna . Czy da się coś z tym zrobić ?

Opublikowano

ta broń wgl jest lipna ..... dodatki coś zmienią ale nie za dużo wydaje mi się... najlepsze dodatki do tej broni to o predator vipery i thunderbolt? nie pamiętam xD

YAY

Opublikowano

Moim zdaniem taka lipna nie jest . Można nią spokojnie osiągnąć staty 30-50/x przy niedużym wysiłku . Na bliskim dystansie uderza po 27-30 więc 4-5 strzałów ( Przy headach to już tylko 2 :P ) co przy dużym magazynku sprawia że możemy na 1 magazynku nawet 10-12 osób zabić . Tylko jedyny problem jest w tym że na dalekim za bardzo lata :( .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...