Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Teamu do serwera Minecraft 1.4.7 bukkit

MaximusGladitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

A więc tak poszukuję Teamu (ekipy) do serwera minecrafta 1.4.7 ( bukikt ). Mianowicie poszukuję :

Administratorów (2 osoby) : Wymagania : Umiejętność pracy w grupie, ogarnięcie, znajomość komend, poświęcony czas, przydatna umiejętność ( grafika np. NIE OBOWIĄZKOWE) i co najważniejsze umiejętność dogadywania się........

Oferuję : Postawę pełnomocną Administratora, dostęp do wszystkich komend, szacunek, poświęcony czas i dużo dobrej zabawy ( miłe chwile)

Modów (Moderatorów), ( 3 osoby): Wymagania : Umiejętność pracy w grupie, czas poświęcony ........

Oferuję : Postawy Moderatora, dostęp do ciekawych komend, poświęcony czas, dużo zabawy ...... szacunek :D

Bobów ( Budowlańców ), (Budowniczych) , (2 osoby) Wymagania: estetyczne budowle, umiejętność budowania (każdej budowli), znajomość obsługi word edita itp.. OGARNIĘCIE ....... umiejętność pracy w grupie

Oferuję : Postawę budowniczego, dużo ciekawych budowli (rozwijania talentu), miłe chwile, poświęcony czas, dużo zabawy, szacunek......

Serwer.....

Na razie serwer hamachi ( świeży ) potem gdy zostanie skończona mapa wykupię dedyka, serwer zrobiony na plikach serwerowych by : FejminCraft. Dotychczas mała liczba pluginów będzie wzrastać z każdym dniem..... ( w miarę możliwości ). Co do serwera mam dużo ciekawych pomysłów..... Z mojej strony oferuję dla serwera: dużo czasu i reaklmę na Yo* Tub* .....

Dziękuję za przeczytanie..... Jakby ktoś chętny pisać w postach lub na pw bądź gg ( jak jestem pisać jak nie to nie :D ) a o to informacje :

GG: 41293332

Post: Gdy piszemy posta odnośnie oferty w początkowej części piszemy nazwę rangi .....

PW( prywatna wiadomość ) : Gdy piszemy pw odnośnie oferty w temacie piszemy nazwę rangi :D ...

Dziękuję jeszcze raz pozdrawiam serdecznie :D

Co do IP: jakby ktoś chciał IP pisać podam ( tyle, że nwm po co jak jeszcze nie ma po co wchodzić chyba, że zostałeś Adminem ......)

MINECRAFT

SERWERY !!!

Opublikowano

Jeżeli wyjdziesz z poza strefy hamachi to napisz.

Czas: Chodzę do szkoły ale i tak mam dużo wolnego czasu.

Talenty/Atuty:

-Jestem ogarnięty.

-Potrafię się z każdym dogadać.

-Znam się na pluginach potrafię je konfigurować i tłumaczyć.

-Potrafię budować.

-Znam dużą część komend.

-Potrafię zareklamować serwer.

-Znam języki pisania stron www

[(trochę) CSS] [(trochę) PHP]

-Znam się również na grafice komputerowej.

Czy już się tym zajmowałem:

No pewnie że tak.

-Byłem moderatorem serwera typu "Survival+Factions".

-Miałem własny serwer publiczny typu "Survival+Factions".

-Posiadam własny serwer prywatny typu "Kwadratowa Masakra" (dla znajomych).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...