Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PurpleSlayer - It`s my time! Vol.1

PurpleSlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko klubowicze!

Kolejny raz mam zaszczyt zaprezentować Wam mój najnowszy set pod tytułem It`s my time!. Mam nadzieję, że tę serię będę wrzucał częściej niż w przypadku Purpurowych Trzasków. :P
Tym razem będzie krótko (ponad 15 minut), ale na temat!

Zachęcam do komentowania, oceniania oraz udostępniania na facebookach, komunikatorach czy inncyh forach!

ar1hwa.jpg

PurpleSlayer/koloslayer31

Opublikowano

No nie wiem nie wiem co to za talent - Mixowanie muzyki w Virtual DJ ale no... Kto co woli ;) Też moge tutaj coś takiego wrzucić i napisać MAM TALENT! Jednak ty go nie masz z przykrością muszę stwierdzić :< Nie masz konsoli i uważasz się za DJ ;x Zobacz moje jezeli ja się przechwalam czy coś :P : soundcloud /keniger-1

OndteAw.png
Opublikowano

No nie wiem nie wiem co to za talent - Mixowanie muzyki w Virtual DJ ale no... Kto co woli ;) Też moge tutaj coś takiego wrzucić i napisać MAM TALENT! Jednak ty go nie masz z przykrością muszę stwierdzić :< Nie masz konsoli i uważasz się za DJ ;x Zobacz moje jezeli ja się przechwalam czy coś :P : soundcloud /keniger-1

Nie uważam się za DJa oraz nie twierdzę że mam talent. Robię to co kocham i staram się czerpać z tego zabawę.

Każdy jakoś zaczyna. Nie ma sensu wydawać grubej kasy na konsolę, w przypadku gdy się nie zna podstaw. Sprzęt mam już w połowie skompletowany, niedługo zawitają jeszcze jakieś cd-playerki.

Skoro twierdzisz, że mi to nie wychodzi, to podeślij proszę na PW (aby nie robić bałaganu w temacie) błędy które popełniłem oraz jakieś rady od Ciebie. Człowiek przecież uczy się całe życie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...