Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ammo Speed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wiem że stwarzam dużo tematów ale to chyba nie problem żeby pomóc :D.Więc mam takie pytanie jak można znaleźć wartość odpowiadającą za speed broni?? Chodzi mi o to że gdybym ją znalazł to mógłbym nią "spamić" czyli np. użyć bazooki i poleci 500 pocisków na sekunde .

nostaleh.png
Opublikowano

Nie ? Ciekawe gdzie miało by to być pokazane :D dużo ludzi tak naprawde mają tego ha cka że mogą strzelać 100-500 pocisków na sekunde

nostaleh.png
Opublikowano

Hmm, musisz wszelkich sposobów próbować, na przykład podam jeden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Masz dwie bronie w ekwipunku, bazuke i pięści.

Wybierasz bazukę, wpisujesz 1 (szybkość wystrzału możliwa) potem zmieniasz na pięści i wpisujesz 0 i Next Scan i tak w kółko aż zostanie parę adresów.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na takich przykładach musisz szukać takich rzeczy, albo Nieznanymi wartościami.

Strzelasz cały czas bez przerwy i szybko klikasz szukaj nieznane, potem jak stoisz to decrease, jak znowu strzelasz increase

No ten jakoś raczej nie wygląda by zadziałał, ale musisz na sporo sposobów szukać.

Btw. Grałem kiedyś w tą grę bez haxów i się fajnie grało :).

@Edit. Hmm tam zamiast pięści były klucze lub coś w tym stylu i możliwe że mogą mieć tą samą szybkość co bazooka, więc pobaw się z broniami automatycznymi i pistoletami.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

A o co ci chodzi w jaką gre? Bo ja nie gram w Brick Force :D spróbuje tego 1 sposobu bo bardziej możliwe niż 2 :P

Tak tak, chodzi mi o Micro Volts, no ten drugi tylko tak napisałem że jest wszystko możliwe przy szukaniu takich trudniejszych adresów :).

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Tam jest tak : Melee,Pistolet (taki jakby :D),Shotgun,Snajperka,Minigun,Bazooka,Granatnik

To spróbuje z Bazooka+Melee może znajde :P

nostaleh.png
Opublikowano

Tam jest tak : Melee,Pistolet (taki jakby :D),Shotgun,Snajperka,Minigun,Bazooka,Granatnik

To spróbuje z Bazooka+Melee może znajde :P

Nie zapomnij o szukaniu typem All bo jest duże prawdopodobieństwo że adresy są w typie wartości Double lub Float.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...