Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] AC:IV Trailer

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa miecze, wygląda zabójczo :D no i ostrze <3

Do tego Hiszpanie, może Borgiowie wrócą, przecież Lukrecja była ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja bym wolał coś ala assasyn z przyszłości i szczerze mówiąc tego się spodziewałem po nowej ekipie zajmującej się AC

Zobaczymy co z tej serii wyjdzie, miejmy nadzieje że nie będzie tak jak z AC:R, który moim zdaniem zostawił duży niedosyt po przejściu go.

Nic czekamy.

Opublikowano

Ja bym wolał coś ala assasyn z przyszłości i szczerze mówiąc tego się spodziewałem po nowej ekipie zajmującej się AC

Zobaczymy co z tej serii wyjdzie, miejmy nadzieje że nie będzie tak jak z AC:R, który moim zdaniem zostawił duży niedosyt po przejściu go.

Nic czekamy.

Gdyby AC był w Polsce druga wojna światowa :p ale gdyby tak szybko historia w grze szła do przodu to ac 7 wyglądałby jak crysis 3 :D

mihcio15.png

Opublikowano

Ja osobiście wolałbym żeby pracowali nad przeszłością bo jak będą pracowali nad przyszłością i coraz większą nowoczesnością to fabuła już nie będzie taka dobra jak w poprzednich częściach. Chciałbym także żeby więcej misji było w mieście bo tymi polnymi klimatami w AC III się trochę przejadłem. Jestem też bardzo ciekaw wymagań, podobno mają poprawić płynność gry bo jak wszyscy wiemy, nawet z bardzo dobrym komputerem wydaje się jakby trochę wolniej chodziło. Ta płynność może niestety popsuć dobrą optymalizację i sprawi że wymagania będą coś koło wymagań NFS:MW (2012) czego bym bardzo nie chciał :)

Opublikowano

Wohoho istna kosa się zapowiada, chyba tym razem warto poprawić sprzęt i kupić preorderek :D

Opublikowano

Mało trochę pokazane na trailerze, dużo z tych rzeczy było już w poprzednich wersjach AC, aczkolwiek nawet lepiej, że nie zdradzili wszystkiego :) Grafika fajna. :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że gra nie odejdzie od pierwotnej formy - Assasyni, a nie piraci.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Pirat wytrenowany przez asasynów ale wciąż nie wiadomo czy należy do zakonu :c

Mam nadzieje , że tak gdyby był Templariuszem to wszystko by się rozj*bało .

mihcio15.png

Opublikowano

Dwa miecze, wygląda zabójczo :D no i ostrze <3

Do tego Hiszpanie, może Borgiowie wrócą, przecież Lukrecja była ;)

Borgiowie upadli w XVI wieku

Opublikowano

Gdyby tak patrząc, za niedługo Assasyni będą wystrzeliwać pociski z floty podwodnej, albo przemieszczać się z przyczepionym do ciała silnikiem odrzutowym (o ile to będą Assasyni -.-)

Co do filmu to jak zwykle mało ukazane..

Opublikowano

Dargon: chodziło mi bardziej o jakiegoś potomka Lukrecji, wiesz, że wydała ich na świat paru ;)

Tak, w sumie w grze to nie było przedstawione ale z historii tak wynika :]
Opublikowano

Zapowiada się świetnie :).Pozostało czekać, jestem ciekawy czy Animus będzie występował w jakiś sposób w grze.

Opublikowano

,,Nie będzie już nowej wersji AC, mówili", ,,Nie warto zmieniać sprzętu mówili"

Jak dobrze, że się nie posłuchałem i zamówiłem już części :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...