Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co chwila lag...

TheEDN98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z moimi grami. Grywam sobie w takie gry jak Crysis (ten z 2007), Medal of Honor Pacific Assault, itp.. Gra chodzi płynnie, 40-50 fps, ale co 10-20 sekund jest taka 2 sekundowa stopklatka. Jedyna gra która mi tak nie laguje to COD MW3. Bardzo proszę o pomoc, bo zainstalowałem sobie Crysisa, a przez te lagi nie da się grać. Z góry dziękuję.

Jeżeli Justin Bieber stałby na szczycie drapacza chmur i chciałby skoczyć, 90% nastolatków zaczęłoby płakać i modlić się żeby nie skoczył. Jeżeli jesteś tym 10%, które by zrobiło sobie popcorn, usiadło przed telewizorem i krzyczało "Skacz lamusie!" to wklej to sobie jako swoją sygnaturę.

Opublikowano

Sprawdź czy nie masz bad sektorów na dysku.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Zainstalowałem nowe stery i wydaje mi się że FPS-y podskoczyły troszkę. Próbowałem wyłączyć różne gówna typu V-Sync, Antialiasing w Nvidia Control Panel, ale to nic nie dało. CCleanerem już próbowałem dawno temu (i ciągle próbuję) ale nic z tego. A co do tych bad sektorów to skanowałem i nic nie mam. Jeżeli chodzi o Crysisa to udało mi się pozbyć lagów poprzez włączenie trybu DX9 zamiast DX10. Ale ciągle mam problem z innymi grami.

Jeżeli Justin Bieber stałby na szczycie drapacza chmur i chciałby skoczyć, 90% nastolatków zaczęłoby płakać i modlić się żeby nie skoczył. Jeżeli jesteś tym 10%, które by zrobiło sobie popcorn, usiadło przed telewizorem i krzyczało "Skacz lamusie!" to wklej to sobie jako swoją sygnaturę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...