Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crash

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem otóż grę posiadam na platformię steam. Zaktualizowany punk buster wszystko działa oprócz tego, że gram sobie około 5-10 minut i gra bez niczego wyłącza się i wyskakuje czy wysłać im raport o błędzie. Wcześniej około rok temu gra działała bez zarzutów tylko teraz mam system x32 bitowy wcześniej miałem x64. Gra się nie laguje ani nic robiłem z tego poradnika te sposoby i nie działa system Windows 7

Opublikowano

Właśnie może być to "zasługa" 32 bitowego systemu, podobno na nich gra sprawia sporo problemów.

Wyłącz zaporę, wyczyść zbędne wpisy rejestru CCleanerem, sprawdź spójność plików poprzez Steam.

Opublikowano

Sprawdziłem spójność plików przez steama,ccleanerem też przeczyściłem. Kurwa no nie wiem o co chodzi, a pograł bym w tą gre, że ja pierdole. Może to wina sterowników od procesora czy czegoś bo mam te same co na x64 ogólnie. I pobrałem na steama bo bez steama jak pobieram przez Game First live! to maam prędkość pobierania 50 kb/s

Opublikowano

Dobra mam inny problem. Teraz jak wybieram dystrykt to gra się zawiesza i trzeba ctrl+alt+del i w procesach wyłączyć. Mam punk bustera najnowszego dobrze zainstalowanego wcześniej gra działała prawidłowo :) teraz jest dupa :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...