Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby ban?

czekierap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lowilem na nowym kamermodzie rybki. 4 konta byly aktywne gm nie pisal nic zadnych problemow nie bylo wszystko ladnie dzialalo zawsze pilnowalem wszystkiego a tu dzisiaj wchodze i na 3 kontach z 4 jest ban. O co chodzi? Dlaczego jedno konto bana nie dostalo? I czy oni tak bez napisania pw moga banowac? Przeciez nikt mnie nie skontrolowal nawet. Metin2mod nie blokuje logow i hs czy o co tu chodzi?

Opublikowano

Prawdopodobnie na jednym koncie wpadłeś i pozostałe 2-3 zostały zbanowane przez to, że były połączone tym samym e-mailem. Nie spotkałem się z przypadkiem, aby po logach zbanowali za fishbota bez kontroli na szepcie czy na chatcie, dlatego możliwe, że dostałeś blokadę za ogólnego KamerModa, a nie samego FB.

Weteran
Opublikowano

I czy oni tak bez napisania pw moga banowac?

Mogą. Wystarczy, że za długo łowiłeś w jednym miejscu.

Według mnie pozostałe konta zostały zbanowane po tych samych emailach.

Gwarantuję, że to gm Cię nakrył, a nie żaden hackshield.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jeśli miałeś powiązane konta to sie nie dziw że wzrasta szansa na bana a ban pewnie za brak ruchu czyli z godzine w jednym miejscu

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mogą. Wystarczy, że za długo łowiłeś w jednym miejscu.

Według mnie pozostałe konta zostały zbanowane po tych samych emailach.

Gwarantuję, że to gm Cię nakrył, a nie żaden hackshield.

Nigdy nie banuja ze kots lowi za dlugo w jednym miejscu

Konta rowniez banuja poprzez np handel z nimi itp

Opublikowano

systemówkę dostałeś, jak nic ci na email nie przyszło. od tej blokady nie przysługuje ci prawo odwoławcze i nie nadaje jej GM, a system.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Wszystkie wasze odpowiedzi na nic mi sie zdaly. Rozjasnie kilka spraw.
Gdyby za stanie w miejscu byl ban (nie no litosci kto to wymyslil) to nikt by nie lowil.
Konta nie sa powiazane mailem nie jestem idiota.

Bylem przy tych botach CALY CZAS a jesli odchodzilem to je wylaczalem. Ani razu nie bylo wiadomosci od gm.

Konta nie handlowaly tez ze soba. Wszystko robilem tobolkiem albo wyrzucalem itemy na ziemie.

Boty nie robily nic oprocz lowienia wiec za samego kamermoda nie moglem dostac bana.

Na e mail nie dostalem informacji bo byl on nieaktywny. Juz napisalem do supportu zeby mi to wyslali jeszcze raz (po uaktywnieniu maila rzecz jasna)

Opublikowano

Wszystkie wasze odpowiedzi na nic mi sie zdaly. Rozjasnie kilka spraw.

Gdyby za stanie w miejscu byl ban (nie no litosci kto to wymyslil) to nikt by nie lowil.

Konta nie sa powiazane mailem nie jestem idiota.

Bylem przy tych botach CALY CZAS a jesli odchodzilem to je wylaczalem. Ani razu nie bylo wiadomosci od gm.

Konta nie handlowaly tez ze soba. Wszystko robilem tobolkiem albo wyrzucalem itemy na ziemie.

Boty nie robily nic oprocz lowienia wiec za samego kamermoda nie moglem dostac bana.

Na e mail nie dostalem informacji bo byl on nieaktywny. Juz napisalem do supportu zeby mi to wyslali jeszcze raz (po uaktywnieniu maila rzecz jasna)

Pierwszy raz spotykam się na tym forum z banem za fishbota z logów HS'a. To jest teoretycznie niemożliwe, więc musiałeś przy okazji przypadkowo odpalić jakiegoś innego cheata, chociażby SH na chwilę. Jeśli wyrzucało automatycznie przedmioty, a GM to zobaczył to to już kolejny powód do bana - FB są tak skonstruowane, że wyrzucają np. złowioną farbę po 0.1 sekundy, co jest nie do zrobienia dla zwykłego człowieka. Najlepszym sposobem będzie kontakt z supportem, tak jak napisałeś.

Opublikowano

Nic nie wyrzucalem. Wszystko robilem recznie. 10 minut lowienia i patrzylem na wylaczonym fb co my tam mamy. Mialem wlaczony wykrywacz gm, wiem ze to akurat marne zabezpieczenie przynajmniej tak wyczytalem na forum ale jak by nie bylo mialem wlaczony. Jak support mi odpisze to moze dowiemy sie czegos wiecej, jednak nie liczylbym na to poniewaz tymi kontami nie robilem nic oprocz lowienia. Pytanie czemu jedno konto nie dostalo bana. Tego juz nie rozumiem. I zadnego innego hacka nie odpalalem. Na kamermodzie TYLKO I WYLACZNIE lowilem rybki. To ci dopiero zagadka.

Opublikowano

Znam odpowiedź, po prostu bawią się i tyle. Z innej bajki to kiedyś grałem sobie moim mentalem expiłem na BO, i nagle mnie wywaliło i ban. A za co? nawet jak pisałem na support nie chcieli mi dać żadnych dowodów. Na e mailu wiadomo " nie przepisowe oprogramowanie" (cheaty) -,- samemu expiłem i takie baje wkręcają. Bez jaj to polski metek... Odpuść tą sprawę bo i tak się niczego nie dowiesz.

Opublikowano

Nic nie wyrzucalem. Wszystko robilem recznie. 10 minut lowienia i patrzylem na wylaczonym fb co my tam mamy. Mialem wlaczony wykrywacz gm, wiem ze to akurat marne zabezpieczenie przynajmniej tak wyczytalem na forum ale jak by nie bylo mialem wlaczony. Jak support mi odpisze to moze dowiemy sie czegos wiecej, jednak nie liczylbym na to poniewaz tymi kontami nie robilem nic oprocz lowienia. Pytanie czemu jedno konto nie dostalo bana. Tego juz nie rozumiem. I zadnego innego hacka nie odpalalem. Na kamermodzie TYLKO I WYLACZNIE lowilem rybki. To ci dopiero zagadka.

Sprawdź E-Mail i zobacz czy coś przyszło. Jeśli nic nie dostałeś od nich to oznacza to, że ban jest za używanie hacka na jednym koncie + ban za kolejne robienie kont.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mail mialem nieaktywny kiedy zablokowali mi konto. Aktywowalem go juz i napisalem do supportu z prosba o ponowne wyslanie. Troche to dziwne bo zgloszenie przeszlo do super operatora gry. Czyzby sie zastanawiali czy blokada byla niezgodna z procedura? Jak czegos sie dowiem dam edit.

Opublikowano

Mail mialem nieaktywny kiedy zablokowali mi konto. Aktywowalem go juz i napisalem do supportu z prosba o ponowne wyslanie. Troche to dziwne bo zgloszenie przeszlo do super operatora gry. Czyzby sie zastanawiali czy blokada byla niezgodna z procedura? Jak czegos sie dowiem dam edit.

To, że Twoje zgłoszenie zostało przeniesione pod opiekę SGM nie ma nic do rzeczy. Jedynie to mogą mieć wątpliwości, ale wątpię, aby coś z tym zrobili - mam nadzieję, że nie przyznałeś się do tego, że miałeś fishbota na czterech kontach.

Opublikowano

Jeśli twoje zgłoszenie zostało przeniesione na poziom SGM to znaczy , że nie dostałeś bana systemowego ( za ban systemowy nie zostaniesz odblokowany ), jeśli dane z supportu i konta w grze zgadzają się , to GM odpisał by Ci , że dostałeś bana systemowego .

Pomogłem ??
Daj Like i 5*

Opublikowano

A miałeś te konta na 1 mailu?

Być może handlowałeś pomiędzy tymi 3 postaciami?

Ban systemowy jest możliwy, i jestem pewien, że to HS wykrył.

Skoro teraz jak chcesz grać na cheatach, a HS Ci go wywala, to od razu wysyła logi.

Wejdź sobie w folder HSa i zobacz plik log (jest w folderze z HS lub głównym folderze.)

Jeśli będzie coś w nim zapisane to znaczy, że wysłał logi :)

Opublikowano

Postacie nie byly na jednym koncie e mail pisalem juz o tym. SGM mi odpowiedzial ze ban nalozyl system ale to dziwne bo 4 postacie byly na raz wlaczone z czego 3 zbanowalo. Poza tym czemu systemowa blokade rozpatrywal sgm? Nic z tego nie rozumiem sprawa conajmniej dziwna o ile nie podejrzana.

Opublikowano

Postacie nie byly na jednym koncie e mail pisalem juz o tym. SGM mi odpowiedzial ze ban nalozyl system ale to dziwne bo 4 postacie byly na raz wlaczone z czego 3 zbanowalo. Poza tym czemu systemowa blokade rozpatrywal sgm? Nic z tego nie rozumiem sprawa conajmniej dziwna o ile nie podejrzana.

Normalnie to taką informację mógł Ci udzielić tGM/GM , ale mógł to być tGM co dopiero zaczynał i dlatego podniósł do SGM.

Widocznie system Ci złapał tylko 3 postacie ;p :)

Dla Ciebie jest na + , że nie 4

Pomogłem ??
Daj Like i 5*

Opublikowano

Dostałeś bana za powiązanie kont. Nic tu więcej do pisania:) Zapewne przekładałeś coś z tych co łowiłeś FB na inne konta dlatego.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...