Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Strzelanie

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Dzisiaj kupilem sobie Fifa 12. Nigdy nie gralem w takie gry i mam problem. Otoz caly czas cwicze na meczach treningowych i gram jak reprezentacja Polski. Mam duzo okazji i nie moge ich wykorzystac. Raz strzelam za mocno i pilka leci w kibicow, a raz za lekko i bramkarz lapie. Z przewrotkami i reszta trikow jest to samo. Ile mam trzymac przycisk strzalu zeby byl gol?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Po pierwsze na czym grasz?

Po drugie jaka drużyna grasz?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Z tych 35 rzadko wchodzi. A tak w ogole to ciezko patrzec mi jednoczesnie na zawodnika, ktorym strzelam i ten pasek :(

Jak strzelac po samej ziemi?

Opublikowano

Biegnąc do bramki użyj sprintu, zrób kilka zaokrągleń w lewo i w prawo i przytrzymaj przycisk strzału będąc w miarę blisko bramki do 2 kratek. Możesz biec i podawać z drużyną piłkę, podadzą do Ciebie w sytuacji gdy jesteś przy bramce a bramkarz stara się chronić odpowiedniego pola myśląc że tamten strzela. Wykorzystujesz sytuację czyli przyjmujesz piłkę i starasz się jak najszybciej strzelić. Wyobraź sobie że zawodnikiem w fifie możesz zrobić z piłką co chcesz praktycznie.

Opublikowano

Z główki tak samo a lob bramkarza to zależy jak daleko czy blisko od bramki jest i jakim piłkarzem grasz ;]

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Lobuje jak bramkarz chce mi sie pod nogi polozyc, najczesciej probuje Messim.

Przewrotka tez 2-3 paski?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...