Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Armaty

lipas85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czemu nie moge wrzucic wiecej armat na statek ?? robie wszystko jak na filmiku . ale mam neta 1 mb to pewnie przez to co???

Opublikowano

jak wam wchodzi na 1mb to podajcie mi filmik przez ktory to robicie ?? mi wchodzi do 105 i dalej niechce , myslalem ze to przez internet ale jak mowiecie ze nie to podajcie filmik

Opublikowano

gadaja glupoty.. przy 1mb im wchodzi...a temu kolesiowi 300kilo to juz w ogolle... zwykle trollowanie... ja przy opcji 20mb i wysylaniu 1mb mam problem wrzucic armaty...

Opublikowano

gadaja glupoty.. przy 1mb im wchodzi...a temu kolesiowi 300kilo to juz w ogolle... zwykle trollowanie... ja przy opcji 20mb i wysylaniu 1mb mam problem wrzucic armaty...

to masz pecha z tym że ci niechodza wchodzą spokojnie nawet przy 1 mb znaczy się wchodziły bo podobno już to nie działa ale nic pewnego

334qlo8.jpg
Opublikowano

to masz pecha z tym że ci niechodza wchodzą spokojnie nawet przy 1 mb znaczy się wchodziły bo podobno już to nie działa ale nic pewnego

Aż musiałem sprawdzić wchodzą ! tak na próbę wbiłem + 500 armat tak że jak na razie spoko

Opublikowano

Aż musiałem sprawdzić wchodzą ! tak na próbę wbiłem + 500 armat tak że jak na razie spoko

Proszę napisz jak się robi bug na armaty lub jakiś inny miły i pomocny użytkownik

pozdrawiam

Opublikowano

Proszę napisz jak się robi bug na armaty lub jakiś inny miły i pomocny użytkownik

pozdrawiam

Chcesz dublować armaty czy wbić większą ilość na statek lub na pokład ?

Opublikowano

tak działa to nadal na szczęście :)

czy wogóle mozna jeszcze wlozyc wieksza ilosc armat na statek czy na poklady?

tak na statek tak i nadal można je dublować/mnożyć/powielać

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...