Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalacja Win7

mac8gb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem chciałem zainstalować win7 na moim komputerze stacjonarnym...
Lecz po włożeniu płyty z systemem bootuje ją elegancko wybieram "Zainstaluj teraz" wybieram język potem "Instalator rozpoczyna prace" trwa to o dziwo bardzo długo a jak skończy otrzymuje komunikat o braku sterowników co napędu CD/DVD coś takiego...
Gdy wsadziłem tą płyte do lapka było to samo, mam kilka innych płyt z systemem na lapku je normalnie bootuje i nie wyskakuje żaden błąd a na stacjonarnym nie bootuje ich wcale. próbowałem wiele rzeczy od godziny 10 szperam w google i nic nie moge poradzić... instalacja z pendrive'a odpada bo mi się złamał a nie mam od kogo pożyczyć... Nawet w systemie nie wyświetla mi zawartości tych nośników... kończą mi się pomysły bo działałem już od wyciągania baterii biosowskiej po ustawienia domyślne próbowanie podawać sterowniki na płytce kiedy wyskakiwał ten komunikat i już mnie coś trafia... Bardzo proszę o pomoc chciałbym to zrobić dzisiaj... aktualnie mam win xp professional.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...