Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaty allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dziś mi przyszło do zapłaty z allegro 47 zł i mam pytanie bo tak trochę szkoda mi płacić za nic tyle... Za co ja płace? Mogę się wykręcić od płacenia? Na czym polega opłata miesięczna muszę płacić za logowanie czy co?

Opublikowano

Musiałeś wystawiać coś na aukcję tylko za to się płaci

Lepiej zapłacić bo jak nie będziesz płacił to ściągają przez komornika

Opublikowano

Bullshit, dopóki nie zapłacisz (Po jakimś czasie), nie możesz wystawiać żadnych przedmiotów na sprzedaż.

Możesz to opłacić kiedy chcesz.

Opublikowano

Miałem kiedyś do opłaty 10 zł , nie płaciłem z 2 lata , to przyszło pismo że będzie to ściągane przez jakąś tam firmę windykacją to wolałem zapłacić :D

Opublikowano

wydaje mi się że oni przypadkiem prowizję ostatnio doliczają jak nie zapłacisz w miesiąc

wipek.pl

Opublikowano

no ale tam jest napisane miesięczna opłata 5 zl jak bym miał płacić za to że jestem na allegro to nie chodzi o wystawione aukcje bo to oddzielnie napisane jest i jeszcze za to ze coś sprzedałem ale to wiem jak obejść bo wystarczy napisać że towar uległ uszkodzeniu przy dostawie.

Opublikowano

Za korzystanie nie płaci się nic.Może to próba wyłudzenia przez kogoś kasy ?

Jesteś Pewny że to od nich pismo?

Jak możesz to wrzuć skan tego pisma tutaj

Może masz aktywowany Menadżer sprzedaży ? Bo za niego płaci się co miesiąc chyba 7,50 zł

Opublikowano

przecież zgodziłeś się na warunki allegro sprzedając na nim, to normalne opłaty za tranzakcie sprzedaży i za wystawianie aukcji

skoro nie płaciłeś tego na bieżąco to się uskładały opłaty plus odsetki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...