Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spisanie przez straż miejską, konsekwencje?

FreeMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj przed meczem, podczas zbiórki, ja oraz mój znajomi zostaliśmy spisani przez straż miejską. Staliśmy przy szkole, było z 10 pustych butelek po piwie. Wypiliśmy jakiś czas wcześniej po jednym, te nie były nasze. Podjechała do nas straż, poprosiła o dokument, spisała imię, nazwisko, datę ur., imiona rodziców i miejsce zamieszkania. Jeden z nich zapytał nas czy to nasze, odpowiedzieliśmy zgodnie z prawdą, jednak wyczuł ode mnie to jedno piwo... Następnie kazał nam stamtąd iść. Czy mogą być z tego jakieś konsekwencje? List do rodziców, cokolwiek?

HTML | CSS | PHP | ASP.NET | CGI | AutoIT | Javascript | jQuery | Flash

FreeMe

Opublikowano

Pierwszy raz cie spisali ? Jak tak to nie masz zadnych obaw nikt sie nie dowie . Po 3 razach jada na chate xD i grzywna ;p Przynajmniej bylo tak w moim przypadku ;p

BUM

Opublikowano

Oni mają wyjebane, tylko spisują. Mogą Cię spisać milion razy i nic Ci nie zrobią, chyba że im zajdziesz jakoś za skórę to odwiedzą Cię w domu, ale nie za jeden mały wybryk.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nic ci nie grozi, oni cie spisali i jesteś w ich ''bazie danych'' gdyby kolejny raz cie spisali to by wiedzieli ,że byłeś wcześniej spisywany i może by były poważniejsze konsekwencje, Jak ja pamiętam zostałem spisany bodajże 2 razy przez straż miejską i 1 raz przez psy za burdy i jeszcze żyje xD

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Nic ci nie zrobią, nawet za głupie siedzenie w parku spisują. Jest to im tylko do tego potrzebne że jakby coś się w tym samym dniu np wydarzyło w tym miejscu to będą was przesluchiwac, bo byliscie tam.

fs_pc.png

Opublikowano

Nic wam nie zrobią, ale jakby się później coś w tamtym miejscu stało, to jak nie bedzie sprawcy, to bedziecie pierwszymi podejrzanymi :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Mnie spisali bo stałem na placu zabaw, a wczoraj ktoś tam rozwalił budke telefoniczną. Nic ci nie zrobią, głównie robią to, żeby w razie czego miec Twoje date, gdyby się okazało, że Ty to zrobiłeś.

A tak się nie masz czym martwić.

Opublikowano

Nic wam nie zrobią, ale jakby się później coś w tamtym miejscu stało, to jak nie bedzie sprawcy, to bedziecie pierwszymi podejrzanymi :)

Oni tam piwo wypili pod szkołą. Jak coś się stanie w poniedziałek to będą setki podejrzanych uczniów, a nie oni - myślmy realnie. ;-) Oni Cię tylko spisali i nawet żadnych testów nie zrobili, dlatego nie mieliby dowód, że naprawdę coś piliście. Nie było mandatu? Nie będzie powiadomienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...