Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Co kupic za pierwsze 5k favor?

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arachne.1 skill bardzo dobry, który ma slow, 2 skill wysysający z wroga hp, 3 skill to spowolnienie a 4 skill to przyciąganie, bardzo pomoga w gankowaniu.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Arachne.1 skill bardzo dobry, który ma slow, 2 skill wysysający z wroga hp, 3 skill to spowolnienie a 4 skill to przyciąganie, bardzo pomoga w gankowaniu.

Moga byc tez postacie Range...

... co myslicie o Zeusie?

61093c6efb.png

Opublikowano

Moga byc tez postacie Range...

... co myslicie o Zeusie?

Zeus postać posiadająca dwa skill'e atakujące (nie licząc ult), lecz rekonpensuje mu to dmg jaki zadaje nimi....

Każdy skill naklada charge, 3x nałożony zwiększa dmg detonacji x4 więc przy przystkich itemach każda detonacja zadaje po ~800-1,2k dmg

Skill nr 1 również nakłada chargi, oraz pzreskakuje z przeciwnika na przeciwnika zadając zadowolający dmg.... =) połączenie tego skill'a z detonacją potrafia dużo zadać

Ultimate Nasz kochany skill nr 4, 5'cio krotne uderzenie pioruna z nieba zadając chyba najlepszy dmg z wszystkich ult, (oczywiście jak trafisz 5x ) nakłada on charge więc poza dmg tego skill'a dochodi detonacja....

Połączenie ultimate z detonacją ubije każdego nieszczęśnika, który wpadnie.... :D

Do Duo polecam Odin'a, Hades'a, Cupid'a, Poseidon'a.... gdyż posiadają oni skill'e (ultimate) uniemożliwiające ucieknięcie // poruszanie się

Sry za chaotyczność, lecz gram i piszę :D

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

To zależy jaki styl gry preferujesz.

Osobiście polecam Hades'a.

Heal, świetny system escape, stun ( fear) 1.5s.

W moim przekonaniu najlepsze ulti w grze.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

ja Ci polecam XBalanque .

jedynka która dodaje spory dmg i uderza 2 pobliskich wrogich enemy
dwójka do zatruwania uciekajjacych
trójka do doganiania bardzo przydatny skill
i ulti które stunuje oraz pomaga innym lane'a

z postaci można wyciągnąć "ciężkie kryty" które z buffem i fg wynoszą prawie 1250 z powodu jedynki która dodaje dmg.

Jakbyś zakupił przetestuj sobie build : Warrior Tabi -> Rage - > Deathbringer -> Fatalis -> Executioner -> Qin Blade's

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Ja Tobie proponuje Anhura :D Bardzo duży dmg, świetny system ucieczki (moim zdaniem najlepszy), Stun (jak trafisz co trudne nie jest), spowolnienie, ulti do dobijania :D Postać świetna. Nie ma co się tutaj rozpisywać. Zagraj sobie jeszcze na practice match i zobaczy którą Ci się najlepiej gra. Tak to nie jest to samo co na Conquest ale można mniej więcej porównać.

l9WHU.png

Opublikowano

Anubis:

skill 1: aoe, dobry dmg
skill 2: stun
skill 3: dobry aoe
skill 4: bdb ulti

Postać posiada, 2(3 z ulti) skille aoe, w tym stun.

wg. mnie najlepsze kombo: stun, skill3, ulti i pozamiatane :)

He Bo:

3 skille aoe, 1 ktory zwieksza poruszanie sie wylewając ścieżkę wody teraz jest we free rotacji

Opublikowano

Anubis:

skill 1: aoe, dobry dmg

skill 2: stun

skill 3: dobry aoe

skill 4: bdb ulti

Postać posiada, 2(3 z ulti) skille aoe, w tym stun.

wg. mnie najlepsze kombo: stun, skill3, ulti i pozamiatane :)

He Bo:

3 skille aoe, 1 ktory zwieksza poruszanie sie wylewając ścieżkę wody teraz jest we free rotacji

He Bo mnie nie przekonuje, co prawda ma fajne skille i DMG ale papierowy z lekka jest.

Hades dobry jest? Chodzi mi o ten skill co przyciaga do siebie i zadaje DMG.

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie kupuj trudnych postaci takich jak arachne czy anubis jak nie jesteś dobrym graczem, bo poprostu ich nie ogarniesz. Polecam Ci zainwestować może w jakiegoś tanka? Czy koniecznie chcesz melee? Może Odin, Hades?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Hades, chyba zdecyduje sie na niego. Temat do zamkniecia.

Dzieki za pomoc, leca lajki.

Hades jest pro, jeśli przyciągniesz do siebie z 2-3 magicznych postaci, wszystkie padną... :D No chyba że mają magic def, ale mag bardziej leci w DMG niż w def :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...