Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Wywala mnie z gry

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam problem wyrzuca mnie praktycznie cały czas na 2r w QR do lobby i muszę restartować CA -.-. Wiece w czym problem ?

Pozdr Ed Dog

Opublikowano

Możliwe, że ci przerywa łącze z serverami nexona. Spróbuj wyłączyć antywirusa, zapory, a ostatecznie przeinstalować CA.

Opublikowano

1. Robiłem

2. Robiłem

3. Robiłem

;) jeszcze jakieś propozycje ?

gram też w inną grę przez neta i nie mam problemów :/

Opublikowano

przeczysc kompa Cclenerem usuwa zbedne smieci w GB ;)

zainstaluj Game booster razer zmniejszy crashy w grze ( nie znikna crashe ale tak czesto nie bedziesz je mial )

Opublikowano

Zresetuj połączenie z netem. Ew zresetuj modem do ustawień fabrycznych. Możliwe że jak grasz Ci rozłącza neta. Jak cie wywali do lobby to możesz potem jeszcze na mapę wejść? Czy od razu masz wszystkie opcje w lobby jak byś nie mógł w nie kliknąć?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nie wiem po co mi gameboster =.=

@up a tego nie wczytałeś " samo wywalenie do lobby i nie da się nic kliknąć powinieneś to znać dobrze ;) "

To z netem mi pomogło ale na 2 godz :s

Opublikowano

pod kompa stałego mam normalnie podłączony ale z niego tez idzie wi fi na cały domek - jeżeli to ma jakieś znaczenie ;)

Opublikowano

Możliwe że Ci coś rozłącza. Chyba ci pozostało co 2h resetować neta. Ew coś Ci komp blokuje i dlatego cię wywala. Format był by tu chyba najlepszy, lecz nie jestem pewien czy coś pomoże.

Opublikowano

hymmm okej ;) w każdym bądź razie dziękuje za pomoc :>

pamiętam jeszcze kiedyś był taki tutek (filmik) jak odzyskać dane do konta lecz nie mogę go znaleźć =.= czy wie ktoś gdzie on jest ?

Opublikowano

hymmm okej ;) w każdym bądź razie dziękuje za pomoc :>

pamiętam jeszcze kiedyś był taki tutek (filmik) jak odzyskać dane do konta lecz nie mogę go znaleźć =.= czy wie ktoś gdzie on jest ?

Ten sposób już nie działa. Teraz jedynym wyjściem jest napisanie o przypomnienie danych do nexona. Odpisują po około tygodniu bez żadnego problemu.(Sam ostatnio wysyłałem ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...