Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon w sieci play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakie masz tam dostępne telefony, jaka cena Cie interesuje, tylko od 1 zł?

Strona jest zagmatwana xD i tak tylko za 1zl. Narazie nie oferuja bo nie wiedza ze chce do play isc xD

Opublikowano

Powiem Ci tak - w Play za wybrany przez Ciebie abonament za 1 zł. nie dostaniesz nic, kompletnie nic, co by Cię zadowoliło. Właśnie przeglądałam ofertę i telefony, które proponują są beznadziejne... nie masz możliwości przejścia do innej sieci?

Opublikowano

Powiem Ci tak - w Play za wybrany przez Ciebie abonament za 1 zł. nie dostaniesz nic, kompletnie nic, co by Cię zadowoliło. Właśnie przeglądałam ofertę i telefony, które proponują są beznadziejne... nie masz możliwości przejścia do innej sieci?

jestem w orange i chce przejsc do innej bo w orange chuia ofeeruja

nie musze isc z orange ale tam nie ma fajnych fonow, moge isc do byle jakiej sieci xD

i interesuje mnie zeby telefon migl nagrywac w HD, nie musi byc ale dobrze by bylo

Opublikowano

jestem w orange i chce przejsc do innej bo w orange chuia ofeeruja

nie musze isc z orange ale tam nie ma fajnych fonow, moge isc do byle jakiej sieci xD

i interesuje mnie zeby telefon migl nagrywac w HD, nie musi byc ale dobrze by bylo

Taka prawda:) Orange nie ma już żadnych dobrych ofert jak kiedyś. Co do telefonu, to sony xperia Z. Tylko za nią pewnie trzeba będzie coś dopłacić. Ew ostatnio kupiłem sony xperia J i jestem z niego zadowolony.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Taka prawda:) Orange nie ma już żadnych dobrych ofert jak kiedyś. Co do telefonu, to sony xperia Z. Tylko za nią pewnie trzeba będzie coś dopłacić. Ew ostatnio kupiłem sony xperia J i jestem z niego zadowolony.

napialem ze bez doplaty do j trzeba 600zl doplacic

Opublikowano

Piszesz ze chcesz zmienic siec to przejdz do plusa albo playa . Koniecznie musisz miec ten abonament czy mix ? Teraz nie oplaca sie miec np w plusie abonamentu czy tez mixa . A jak ci zalezy na zmianie telefonu to poprostu kup na allegro . Taniej wyjdzie . W play maja dosc ciekawe oferty <-- ale na karte xD

BUM

Opublikowano

Ja to bym brał play... plus to tylko naciągacze

Jakos w zadnej sieci nie znalazlem leprzego fona, wiec spytalem sie was, a ty mi mowisz ze mam sr z allegro kupic. Ale mnie na takie cos nie stać

@edit fon moze byc slabszy ale zeby mogl nagrywac w hd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...