Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fcm36 pak40 czy kw1

00sebastian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynym moim czolgiem ktorego nie sprzedaje i sluzy tylko i wylacznie do zarabiania kredytow jest kw1. Ale dzisiaj w promocji jest kilka czolgow premium. I teraz zastanawiam sie czy nie lepiej bedzie jesli sprzedam kw1 i kupie soie fcm36 pak40 jako czolg do zarabiania kredytow. Interesuje mnie ile srednio zarabia sie tym czolgiem bez premium

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zostaw kw i dokup sobie czołg premium, będziesz mógł grać na zmianę jak jeden będzie w bitwie. Po za tym, jak będziesz grał ciągle jednym czołgiem to ci się znudzi to zarabianie :)

76561198001815076.png
Opublikowano

mam 11 czolgow w garazu i nie mam zadnego wolnego miejsca. Wiec nie moge miec dwoch zarabiarek. Wiem jak zarabia kw1 bo mam nim stoczone 400 bitew. Chcialbym zeby sie ktos wypowiedzial kto posiada fcm36 pak40 jak nim sie srednio zarabia. Oczywiscie bez premki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jedynym moim czolgiem ktorego nie sprzedaje i sluzy tylko i wylacznie do zarabiania kredytow jest kw1. Ale dzisiaj w promocji jest kilka czolgow premium. I teraz zastanawiam sie czy nie lepiej bedzie jesli sprzedam kw1 i kupie soie fcm36 pak40 jako czolg do zarabiania kredytow. Interesuje mnie ile srednio zarabia sie tym czolgiem bez premium

Średnie zarobki zależą od umiejętności i danej bitwy.

Co do Kw-1 jakup@ zostaw go sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...