Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nokią 5530 internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z internetem w szkole, otóż gdy wyłapuje mi sieć wpisuje poprawne hasło i wchodzę na przeglądarkę to jest błąd tak jak się włącza przeglądarke jakby się neta nie miało. Mam tak za każdym razem i nie wiem o co chdozi? ;/

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

co mam rozumieć pod "internetem w szkole", jeśli wifi to pewnie jest zbyt słaby zasięg

Opublikowano

nie może być słaby zasięg, bo wcześniej normalnie korzystałem, miałem w szkole wi-fi tylko potem coś się zjebało i nie mam ;/

Opublikowano

spytaj osobe odpowiedzialną za internet

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie cwaniakuj bo zle ci to wychodzi, w każdym temacie spamisz i wkurwiasz mnie i pewnie inne osoby a ja tego nie będę tolerował. Potrzebuję konkretniej co jest nie tak. Raporcik leci

Opublikowano

ref@

Mamy na forum jedną zasadę: tematy odświeżamy co 24h. Proszę o tym pamiętać.

Ostrzeżenie słowne.

RS

Opublikowano

dziecko to ty splamisz bez sensu i najprostszej rzeczy nawet nie potrafisz zrozumieć

udaj się do osoby odpowiedzialnej za internet i z nią sobie załatwiaj, do czasu aż doda twój telefon do routera albo ci poda nowe hasło zapomnij o internecie przez wifi w szkole, na podstawie jakiegoś bzdurnego zarządzenia ministerstwa na terenie szkół od jakiegoś czasu jest zakaz udostępniania sieci dostępnych dla uczniów i pewnie zmienili hasła albo zabezpieczenia routera

skaner sieci, łapiesz MAC podłączonego kompa do sieci i sobie zmieniasz w telefonie, jak zmienić to sobie poszukaj tutorialu dla swojego telefonu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

moi kumple normalnie mogą korzystać z wi-fi w szkole żadnej sieci nie wyszukiwali,w cześniej normalnie mi działał a potem lipa ;/

Opublikowano

Zapewne błąd ze strony odbiorcy w tym przypadku to twój telefon. Pogrzeb trochę w ustawieniach, wyciąg baterię etc.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...