Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacznam od początku jaką drogę wybrać (mam też inne czołgi), jaki niszczyciel z obracającym się działem?

xMc

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam,

1. Mam za sobą 1000 bitw doszłem do tieru VI w sumie 2 czołgi z VI rosyjskie KV2 i T-150 Nim zamierzam grać do IS-4

tylko się zastanawiam czy te rosyyjskie czołgi to będzie dobry wybór, kusi mnie grać od nowa od 1 tieru ;d a te sprzedać

czyli tak jakby zacząć od zera mając troche kasy, więc nie wiem jaką drogę wybrać..

2 pytanie czy jest czołg niszczyciel co mu się działo obraca wokół ? chodzi mi o tier IV+ (od zera chce zacząć a skończyć hmm nie wiem może nawet być 10)

3 pytanie czy rosyjska altyrelia dobra cz może inna? (od zera chce zacząć tak do V-VI tieru)

4. jest mod co pokazuje nam słabe punkty czołgów? i czy jest legalny ? (szkoda dostać bana bo konto nie jest takie złe)

5. jest jakiś poradnik związany ze słabymi punktami ?

Ok to wszystko pewnie były podobne tematy, ale nie mogę za bardzo znaleź coś odpowiedniego,

z góry dzięki za porady i linki do tematów.

Pozdrawiam.

Pomocnik
Opublikowano

o 5 punkt chodziło mi, że jak by nie było moda to gdzie te punkty są, ale jak jest to nie trzeba, dzięki.

Opublikowano

1. Nie opłaca się iść od nowa, najlepiej iść w jedną linie i ją rozwijać jak dojdziesz do X tieru to potem możesz iść w inne czołgi jakie tam chcesz. Idz w Is-4 on jest lepszy od Is-7 polecam.

2. Z niszczycieli amerykańskich plolceam drogę przez T-49,Hellcat,T25/2,PRototype

3. Rosyjska arta hmm nie jest zła.Tylko zależy jak pujdziesz przez Kw-2 do S-51 czy prez su026,su-5 (najgorsza arta 4 tieru ma 14pociski tylko )

4. Tu masz wszystkie mody z punktami oraz inne http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/

5. Po co ci poradnik z słabym punktami ?

6. i lepiej nie pisz na czacie że masz mody z punktami bo dostaniesz bana ja dostałem bo się chwalilem jak głupi ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

1. Nie opłaca się iść od nowa, najlepiej iść w jedną linie i ją rozwijać jak dojdziesz do X tieru to potem możesz iść w inne czołgi jakie tam chcesz. Idz w Is-4 on jest lepszy od Is-7 polecam.

2. Z niszczycieli amerykańskich plolceam drogę przez T-49,Hellcat,T25/2,PRototype

3. Rosyjska arta hmm nie jest zła.Tylko zależy jak pujdziesz przez Kw-2 do S-51 czy prez su026,su-5 (najgorsza arta 4 tieru ma 14pociski tylko )

4. Tu masz wszystkie mody z punktami oraz inne http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/

6. i lepiej nie pisz na czacie że masz mody z punktami bo dostaniesz bana ja dostałem bo się chwalilem jak głupi ;)

Pozdrawiam

Nie ma bana za moda ze słabymi punktami...

Opublikowano

Pozdrawiam

Człowieku wiesz co ty piszesz ? IS-7 jest lepszy od is-4 a różnią się tym, że na X tier wygrywa mobilnosc a is-4 to ślimak i do tego ma słabsze działo ale pancerz dobry ale nie taki pro jak u mausa.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Śmieszny jesteś chyba nigdy nie grałeś Is-4 i Is-7 albo jesteś taki głupi na jakiego wyglądasz ;) Pozdro

Opublikowano

Śmieszny jesteś chyba nigdy nie grałeś Is-4 i Is-7 albo jesteś taki głupi na jakiego wyglądasz ;) Pozdro

A od czego jest serwer testowy ? ;)

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Za moda z punktami nie ma bana. A co do isow to szczerze mówiąc oba są fajne ale jeśli miałbym wybierać to is-7. Mimo iż is-4 w większości przypadków zjeżdżam is7. A taki wybór ze względu tylko na mobilność.

Opublikowano

No niewiem czy nie ma bana na slabe punkty ja dostalem i koniec . Do zamkniecia

Opublikowano

No niewiem czy nie ma bana na slabe punkty ja dostalem i koniec . Do zamkniecia

Nie Twój temat więc nie decydujesz czy do zamknięcia...

Opublikowano

Opowiada Ci gra ruskami?To graj nimi.Odopowiada Ci gra niemcami?To graj nimi.Proste jak budowa cepa.Wreszcie mogły by się skończyć teksty typu,że ten najlepszy czy tamten bo to śmieszne się robi i coraz bardziej "fachowe" rady się zdarzają.

2.Nie rozumiem pytania tak trudno sprawdzić w drzewkach czy jest czy nie ma?aż tak Ci się nie chce czy nie potrafisz?

3.Prosta rada poczekaj na test i sprawdź.

4.Tak jest kilka takich modów-w google wpisz hitzone wot i wystarczy.

5.Poradników jest sporo ale ogólnie dotyczących wszystkich aspektów gry-wystarczy poszukać na forum gry.

Opublikowano

Nie Twój temat więc nie decydujesz czy do zamknięcia... Każdy może decydować kiedy zamknąć temat ;) A jak ci coś nie pasuje to nie komentuj proste ;) Pozdro

Opublikowano

Ja nic nie robie tylko piszę że każdy może pisać " do zamkniecia "

Opublikowano

1.Zobacz na amerykańskie warte uwagi .

2.Ameryka linia na samej górze .

3.Tu ci nie odpowiem bo artą nie gram .

Reszte juz masz .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

1. Jesli zle gra Ci sie ruskimi czolgami to zmien nacja bo nie mam sensu sie meczyc.

2. Jest amerykanska linia niszczycieli z obracana wieza.

Dobilem do VI tieru. I jak dla mnie do VI tieru z tej lini najfajnieszy jest t49 na ktorego nie narzekal, a hellcat ostatnio mnie denerwuje(slabsze camo niz medy czy nawet ht, zezowate dzialo)

3. Zatrzymalem sie na III tierze bo mi sie nie podobala.

4. jest, wystarczy wpisac w google: wot skin mod lub wot weakpoint mod

5. nie spotkalem sie z takim ale pewnie gdzies jest

860331433165800174608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...