Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na warpy multi-world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, poszukuję pluginu dzięki któremu będę mógł ustawić warpa na inny świat. Warp poprzez komendę, a nie dźwignię. :] Z góry dzięki oraz like.

Opublikowano

Potrzebujesz do tego pluginu Multiverse Core http://dev.bukkit.org/server-mods/multiverse-core/ piszesz komendą /mv create nazwaswiata NORMAL
i powinno ci wygenerować nowy świat, poinformuje cię o tym "Complete" piszesz teraz /mv tp nazwaswiata i tam ustawiasz warpa.

Opublikowano

Jeżeli mam już świat, a chciałbym tp do niego i ustawić warpa, a pisze mi, że nie może przenieść mnie ?

Opublikowano

Jeżeli mam już świat, a chciałbym tp do niego i ustawić warpa, a pisze mi, że nie może przenieść mnie ?

Najpierw musisz stworzyć świat poprzez ten plugin. Jeżeli masz już gotowa mapke podmien pliki utworzonego świata poprzez ten plugin.

@up

Essentials ma możliwość tworzenia warpow, lecz nie posiada opcji przeniesienia się na inny świat.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...