Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarabianie na Bladera lvl 94

Kanixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 94 lvl i 0 alz zastanawiam sie na tym zeby robic misje do 100lvl ale klopot nie wiem jak zarabiac

mialem taki pomysl robienie nowych postaci i robienie misji do 80 lvl i na zbiore jakies 50kk oczywiscie zabralem pare alzy na eq ;)

czy warto ile by mi zajelo robienie samych questow do 100lvl postaciami warrior ? a jak sie nie oplaca to jak zarabiac aby miec troche zyski ;)

Opublikowano

Polecałbym chodzić na lidy i zarabiać z UCM(Upgrade core medium), a i questy wszystkie wykonuj, niby mało kasy ale jak się zbierze ze wszystkich to całkiem sporo.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, weź załóż nowego bladera i po prostu rób wszystkie questy po kolei do 100lvl. Po zrobieniu tylu Questów uzbiera Ci się sumka rzędu 120/150kk albo i nawet więcej zależy od tego co dropnie, no i będziesz miał fajną postać bo robić postać od 94lv z 0 alz to jak zaczynać grę na prywatnym serwerze gdzie dostajesz 94lv na start i nic nie leci :D

Taka moja rada. :) A i do tego jak kupujesz seta to nie kupuj żadnego z 3%ampa tylko kupuj po 7% ampa jeśli nawet byłby to shadowtitanum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...