Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym ze mam range [Admin] Querty12 a chcial bym [Admin][Querty12]: widziałem juz na innych serwerach takie coś kombinowałem w Essentials PermissionsEx i nie moge tego problemu rozwiązac więc zwracam się z prozba o pomoc!

Opublikowano

dokladnie w ktorym pliku

Powiesz mi dokladnie w której linijcie w którym pliku prosze

430 linijka

zamień na:

format: '&7[{GROUP}]&r [{DISPLAYNAME}] {MESSAGE}'

Opublikowano

Nie stety ale nie dziala skutek jest taki [Gracz Querty12] a chcialem [Gracz][Querty12]:

Więc dodaj:

group-formats:

Gracz: '[&6{GROUP}&f]&f [{DISPLAYNAME}]&f: {MESSAGE}'

jeżeli masz lepszy serwer to sb zrób sam rangi a nie się chwalisz ja też bym mógł mieć lepszy serwer... chce ci pomóc a ty tylko mi byś mówil że to co robie jest do dupy i że ty robisz lepiej teraz licz na siebie

Opublikowano

Więc dodaj:

group-formats:

Gracz: '[&6{GROUP}&f]&f [{DISPLAYNAME}]&f: {MESSAGE}'

jeżeli masz lepszy serwer to sb zrób sam rangi a nie się chwalisz ja też bym mógł mieć lepszy serwer... chce ci pomóc a ty tylko mi byś mówil że to co robie jest do dupy i że ty robisz lepiej teraz licz na siebie

Nadal tak jest :P nie stety sam tego nie umne ^^ Jest [[Gracz] Querty12]: a chce zeby było tak [Gracz][Querty12]: prosze cie jesli umniesz pomoz widzialem to na innych serwerach

Opublikowano

strzelam ze masz 2 pluginy od chatu np iChat i EssentialsChat lub inny zamiast iChatu i sie gryzą nawzajem a to co Ci wyzej podawali powinno rozwiązać problem !

Opublikowano

strzelam ze masz 2 pluginy od chatu np iChat i EssentialsChat lub inny zamiast iChatu i sie gryzą nawzajem a to co Ci wyzej podawali powinno rozwiązać problem !

Chodzi o to ze nawiasy są zle bo chcialem tak [Gracz][Querty12]: a jak ustawilem to jest tak [[Gracz] Querty12]

Opublikowano

to dawaj ip serwa i popatczamy :>

to dawaj ip serw

to dawaj ip serwa i popatczamy :>

s144.csrv.pl:23604

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...