Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie do pulpitu

Kamnozka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam problem. Gra normalnie chodzi gdy przebywam poza miastem (może nie na najwyższych, ale na wysokich wymaganiach), ale gdy jestem w mieście po prostu gra się wyłącza bez żadnego błędu. Gierkę normalnie mogę uruchomić ponownie, ale po 3 minutach dzieje się to samo. Proszę o pomoc, bo takiej gry szukałem przez długi czas i nie chce sobie jej tak po prostu odpuścić.

Opublikowano

Win7+

format

Wiele osób ma takie crashe, ale podobno po przejściu z XP na Win7 znikają, ja na 7 miałem co jakiś czas przy minimalizowaniu, ale od ostatniego update zniknęło.

Trolling is a art.

Opublikowano

Win7+

format

Wiele osób ma takie crashe, ale podobno po przejściu z XP na Win7 znikają, ja na 7 miałem co jakiś czas przy minimalizowaniu, ale od ostatniego update zniknęło.

No to lipaa. Spróbuje na innym serwerze, może tam nie będą występować, jak nie zagadam z bratem o ten win7.

Napisałem do nich do supportu, może coś z tym kurde zrobią.

Opublikowano

Może masz jakąś infekcję na komputerze?

Przeskanuj kompa antywirusem

Przeczyść rejestr Ccleanerem

Uruchom ComboFix (nie zaszkodzi , a może pomóc)

To raczej odpada, skanowałem niedawno nic nie wykryło.

Spróbuje może na innym serwie wejść do miasta i zobaczę czy mnie nadal będzie wyrzucało.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...