Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.5 kiedy wyjdzie?

Buziolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeb napisał, że koło marca lub w marcu, podobno w czwartek wyjdzie 1.5 prerelease, ale zanim zaktualizują mody i serwy to troche czasu minie

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

Właśnie nie ;) Zanim wyjdzie stabilny Bukkit to... :D Nawet ogarnięte serwery nie wyeliminują bugów :P

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

myśle że dadzą rade mam nadzieje że stanie sie to w ten czwartek bo 1.4.7 robi się nudny a widziałem że Ciekawe żeczy maja byc ;)

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Dla mnie 1.5 to totalna porażka, pamiętam jak czekało się na beta 1.8 to były czasy :)

wiesz no było fajnie ale nie narzekajmy na mc robią co w ich sile

Opublikowano

wiesz no było fajnie ale nie narzekajmy na mc robią co w ich sile

Czyli nic nie robia, tyle pieniedzy co zarobili na grze i by wydali 10% to ta gra byla by napisana jak trzeba :) Niestety jest jak jest i lepiej nigdy nie bedzie, tylko bugi :D które poprawiaja.

Opublikowano

Czyli nic nie robia, tyle pieniedzy co zarobili na grze i by wydali 10% to ta gra byla by napisana jak trzeba :) Niestety jest jak jest i lepiej nigdy nie bedzie, tylko bugi :D które poprawiaja.

jest coraz lepiej te nowosci naprawde sie przydają ^^ według mnie idealnie wszystko naprawiaja ale nie odrazu odkryto ameryke uwierz mi ze za rok 2 lata minecraft bd calkowicie inny i duzo bardziej stabilny ;)
Opublikowano

Mogli by tą gre zrobić na silniku unreal engine 3 a gra o wiele lepiej by wyglądała i lepsza by była grafika ;)

nie regulaminowa sygnatura

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Stabilny to on będzie jak przestaną go pisać w Javie... Gdyby nie Java to by mieli już o wiele, wiele więcej kupionych premium i więcej hajsu.

no zgodzę sie gdyby nie ta java lepiej by dział

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...