Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna do 850zł

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na oku Gigabyte GeForce gtx 660 ale może mnie przekonacie do jakiegoś radeona. Bo sam nie widzę różnic między nvidia a radeon. Karta ma służyć do gier oraz od czasu do czasu na grać coś na yt. Grać chcę na full detalach ale nie full hd a nagrywać na średnich tez nie w full hd. Zasilacz mam xfx 650w Core, Procel i5 3570k 4.7 GHz 60 stopni w stresie. 8gb ramu więc wszystko inne do gier jest dobre. Jeżeli ktoś się zna na kartach graficznych lepiej niż ja to proszę o przedstawienie argumentów za i przeciw radeon/nvidia. aktualnie mam Sepphire Radeon HD5450, bo jak kupowałem kompa to na grafike dobrą już brakło i kupiłem to gówno za 40zł na allegro bo wszystko lepsze od integry, płyta główna to asrock extreme4 z77.

I jakąś kartę graficzną z techplanetu do 850zł najlepiej taktowanie 1ghz+ oraz nie więcej jak 2gb ddr5. Oraz żeby nie hałasowała zbyt głośno (Njalepiej Gigabyte/ Asus).

Musi wejść do obudowy Zalman z11 Plus!!!

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Szersza szyna, ogólnie lepsza wydajność. Sapphire Radeon 7870.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

już zamówiłem http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/gigabyte-ati-radeon-hd7870-2gb-ddr5256bit-dvihdmimdp-pci-express,31473.html , zaraz pewnie powiecie, że jestem debil, ale już zamówiłem tylko nie wiem czy się zmieści do obudowy z11 plus, mógłby ktos szybko powiedzieć ile ta karta ma długośći? bo do północy mogę anulować transakcje jakby co.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Wejdzie spokojnie :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...