Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fifa 13

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie jaka kombinacja jest żeby zawodnik sam podbiegał do piłki i starał się ją zabrać? A i jeszcze jedno bo grałem mój pierwszy meczyk na początkującym i piłkarz sam przebiegł połowe boiska i strzelił gola... A to jest na początującym. I takie pytanie czy przeciwnicy się meczą? Bo moi zawodnicy już prawie nie moge u nich sprinta używać a oni nadał mają full

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

W większości zawodnicy na poziomie "początkujący" nie biegają prawie wogóle sprintem i staraj się odbierać piłke za pomocą klawisza strzału to jest wysunięcie nogi/wybicie piłki będzie ci się potem lepiej grało online.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Wiem ale tak jest mi nie wygodnie i zle. Da się jakoś tak żeby zawodnik podbiegał prosto na przeciwnika i starał się zabierać piłke?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

R1/Prawy górny trigger wtedy twój biegnie do przeciwnika
by nie robić nowego tematu tutaj spytam może ktoś będzie wiedział czy jest jakiś przycisk odp. za ustawienia graczy tzn. bo jak gram w fifie ultimate to przeciwnikowi piłkarze ustawiają się prosto na podanie itp. nie chodzi mi o tryby gry defensywny itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...