Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-2

Gość DJ  Jacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 pytania:

1.Czy warto z TYP 58 iść w IS-2?
2.Co odblokowywać pod kolei w nim?

Opublikowano

Polecam iść w chińskie medy
Is-2 jest gorszy od IS'a , więc idź w T-34-1 a potem do MT X tieru ;)
Mam nadzieję, że pomogłem

shoob.png

Opublikowano

Chinskie HT nic się nie różnią od ruskich a jedynie is-2 różni się, że ma o 10hp więcej IS - 1270 IS-2 - 1280 polecam ci isć w medy każdy je chwali.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Chinskie HT nic się nie różnią od ruskich a jedynie is-2 różni się, że ma o 10hp więcej IS - 1270 IS-2 - 1280 polecam ci isć w medy każdy je chwali.

Nope, IS ma 1230 hp i Is-2 1280 (dzieki za poprawe) , IS-2 ma lepsze działo na goldzie, ogólnie chińskie mają lepsze na goldzie, takie same na normalnym

Ruskie HT są zdecydowanie gorsze od medów. Idź w T-34-1, jest lepszy od ISa-2, który jest niemoblnym ISem ruskim.

Chyba chińskie HT?

shoob.png

Opublikowano

Ruskie HT są zdecydowanie gorsze od medów. Idź w T-34-1, jest lepszy od ISa-2, który jest niemoblnym ISem ruskim.

on pytal sie o chinskie ht i medy a nie ruskie medy..

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Jezu, pomyłka, tak trudno się domyślić że T-34-1 jest z chińskiego drzewka?
Co do ISa-2: ma on 1280hp, a IS ma 1230. Tylko że IS ma silnik 700km, a IS-2 520km... Chyba już wiadomo który jest lepszy.

Opublikowano

Z tego co wiem, że jak idzie się w T-34-1 VIII tier ma takie same obrażenia i HP jak TYP59, którego posiadam, a zaważyłem, że IS-2 ma duże nawet DMG ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Tak

IS 2 jest ciut lepszy od IS

2. ja odblokowalem, najpierw 2 dzialo a potem odblokowalem 110 bo chcialem kupic 110 na promocji

mysle ze najlepiej najpierw odblokowac oba dziala a potem 110 i na koniec najlepszy silnik

860331433165800174608.png

Opublikowano

Jak najszybciej zbadaj działko 122mm 37-122JT bo te działko z Type 58 jest kitowe i nie ujedziesz . Potem Gąski wieża potem najlepsze działko . Jak zbadasz to sinik najlepszy no i jak bedziesz chciał to Radio ;)

Dużo osób nie docenia tego czołgu bo nie umie nim grać i tyle albo nie lubią np . HT . ja ci polecam może nie ma dobrego pancerza ale działko ma znakomite i nawet lepsze od IS .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...