Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nostale SE nie pamietam loginu

haper1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem nie pamiętam loginu, email znam kssn już nie znam, zależy mi bo mam tam dobre eq.
Jest jakiś sposób na odzyskanie tego loginu ?

7ibz.png

Opublikowano

Mam problem nie pamiętam loginu, email znam kssn już nie znam, zależy mi bo mam tam dobre eq.

Jest jakiś sposób na odzyskanie tego loginu ?

wytłumacz to bardziej poprostu może ja tego nie rozumiem bo po polsku nie rozmawiam od 3 lat tylko piszę. jak nie masz kssn to nie odzyskasz konta chyba

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Chodzi o to ze kssn którym sie rejestrowałem juz nie pamiętam, a nie znam innego sposobu odzyskania loginu którym sie loguje do gry.

7ibz.png

Opublikowano

Odzyskanie loginu jest najcięższym orzechem do zgryzienia, jeżeli chodzi o zapominanie danych logowania do gier, czy serwisów. W takim wypadku musisz się mocno skupić i przypomnieć sobie nazwę, albo chociażby ruch na klawiaturze, przy którym logowałeś się do gry. Szczerze mówiąc zastanawiam się jak można zapomnieć loginu do konta, na którym miałeś dobre EQ, czyli najprawdopodobniej sporo grałeś...

v My channel v

revlayout.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli nie pamietasz loginu, support ci nie pomoze, ponadto jezeli konto nie bylo uzywane przez dluzszy okres czasu, to masz je zablokowane. Ja tez tak mialem. Konta do gier najlepiej zapisywac sobie na kartce i trzymac w 1 miejscu lub zapisywac sobie w notatniku na pc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...