Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Yoshe92

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce napisac odwolanie od niesłusznej kary gdyż mialem 90% a ty mi dales perma co nagle 10% do przodu za free by mnie udupic ??

Opublikowano

Przepraszam, że się wcinam ale negatywna ocena serwera to nie jest hejt.

Oraz w 1 linku chciał pomóc tylko nie zrozumiał wypowiedzi.

Więc te 10% nie słuszne.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

czlowieku w ciagu jednego dnia dales mi 15% widać ze sie uwzieles na mnie by mnie tylko udupic i taka jesttego prawda

Opublikowano

Za pierwszy post jeszcze może ten warn był troszkę słuszny (ale też niejasna sprawa), ale wybacz... ten drugi to lekka przesada. Wyraził opinię o serwerze, a to nie jest hejtem, ani tym bardziej spamem. :)

Opublikowano

Widać ze gościu sie uwziol na mnie chcial mnie dobic do konca moderatorzy nie sa kontrolowani pod wyza ranga czyli global juz ich tak nie kontroluja a goscia znam z gg kiedys tam cos bylo to teraz mnie jedzie smie mnie nazwac hejterem ? coz ja takiego zrobilem to ze wnioslem do dzialu metin troche raportowalem na to nitk nie patrzy pomagadalem ludzia z mlodszym stazem na gg na mpc i co na to nitk nie patrzy gdy zglosilem naroszenie mojej prywatonsci olane to zostalo wielkokrotnie pisalem do globali z roznymi sprawami

i ty jako moderato bez uzasadnia smiesz mnie nazwac hejtem wiesz wgl co to slowo znaczy ?? mysle ze nie wyrazilem swoja jedno znaczna opinie na temat serwa dlaczego nie polecam a ty mi walisz hejter odrazu to co tylko mam trawic pozytywy jaki ten sewer boski jest ? od tego jest forum by wyrazic swoja opinie na temat tego czy mi sie podba ten serwer czy tez nie

Opublikowano

Unban, masz 95%.

Dodatkowo napiszesz referat karny na 500 słów i do końca miesiąca musisz zbić % do 75%.

Amen.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...