Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin]Skiny na serwewerze

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jest plugin na to że jak ktoś nie ma premium mógł mieć skin?

Widziałem to na kilku serwerach przechodziło się do takiej karty i tam było wymierz plik z komputera czy jakoś tak no i po załadowaniu meliśmy na serwerze skina mimo braku premium

ale nie wiem czy jest taki plugin czym może był to autorski plugin

Cześć...

Opublikowano

Jest pare programow gdzie musisz wrzucic pare plikow i sie zarejestrowac na stronach. np. http://minecrack.fr.nf/mc/ (darmowe), a o takim pluginie nie slyszalem. (wiec raczej autroski)

POZDRAWIAM :D

Moje Tuty:

#1 Generator stone #2 100% Automatyczna farma kaktusów #3 100% Automatyczna farma trzciny

Wejdź na profil i poszukaj ;D Moje konto YT z poradnikami :

Opublikowano

To chyba musi być plugin ponieważ nie wymaga żadnej rejestracji na stronach minecrack itp nawet nie musisz mieć konta na Minecraft.net

Cześć...

Opublikowano

Ten plugin wymaga spoutcrafta...

Mam pytanie czy jest plugin na to że jak ktoś nie ma premium mógł mieć skin?

Widziałem to na kilku serwerach przechodziło się do takiej karty i tam było wymierz plik z komputera czy jakoś tak no i po załadowaniu meliśmy na serwerze skina mimo braku premium

ale nie wiem czy jest taki plugin czym może był to autorski plugin

Nie znajdziesz, ponieważ to gra pobiera skiny. Serwer wysyła nick gracza do gry a gra pobiera skin z minecraft.net i go wyświetla. Więc bez modyfikacji klienta tego nie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...