Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WaitHack na PL'u

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pewien problem i kieruje do was moje pytanie co z tym fantem zrobić tzn . Mam kamera zablkoowanego pl i sobie gram włącze waithacka ale czemu gdy mnie lognie bo to logiczen co 5-10 minut mnie loga to nie moge sie zalogować znaczy moge ale jak wybiore postać to odrazu mnie znowu do wyboru servera wraca i tak w kolko zeby wejsc do gry znowu musze włączyc nowego metka i moge znowu waihaczyc dopoki mnie nie lognie ? co z tym fantem zrobic bym nie musial resac tylko zosatwic bota z autologinem i zeby sobie expil a nie musze stac i jak lognie to ofac i wlączac nowego metka ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

hmmm kicka moze ciebie dlatego ze masz za duza szybkosc bicia ustawiona,przeinstaluj jeszcze raz kamer moda powinno pomoc.A i ustaw sobie wszystko na 180 speed ruchu i ataku.

Opublikowano

ale nie .. to nie o to chodiz mam wyłączony speed atack ipt tylko ze mnie nie chodiz o loganie logac sobie moze tylko zeby potem mozna bylo wejsc do gry a nie ze probje wejsc i wylogowuwuje odrazu nawet jeszcze nie wybralem postaci tylko mnie zaloguje do meni i odrauz loga i tak ciagle mi sie dzieje musze wylaczc zeby wejsc spowrotem ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wyrzuca Cię do wyboru serwerów, bo prawdopodobnie wgrałeś hacka, który nie jest w pełni kompatybilny z modem. Spróbuj wgrać WH do czystego klienta Metin2.pl i odpalić przez obejście.

Opublikowano

ja nie wgrałęm waithacka ! mam go z kamer moda. rozumujecie :D? zrobilem tak Czysty Klient + kamer mod + włączam gre + kikam włącz waithacka+ wchodze do gry + gram + mnie loga+ po lognieciu+ nie moge wejsc do gry + do poki nie włącze nowej gry !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...