Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Sprawdź datę założenia swojego konta oraz inne ciekawostki!

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Znalazłem ciekawą stronkę, na której możemy dowiedzieć się m. in. kiedy założyliśmy konto, ile IP zdobyliśmy w ciągu całej gry, jakie rangi mieliśmy na koniec danego sezonu a także zobaczyć naszą historie gier. Co prawda nie jest to strona typu Lolking, aczkolwiek całkiem niezła :)

http://quickfind.kassad.in

.

Opublikowano

ekstra dzięki masz like ;).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Fajnie że "znalazłeś" -.- Ta strona była już od kilku dni na H2W.

Strona jak strona już wiele było takich które podawały te informacja co ta. Jak dla mnie strona jest w miarę fajna ale mogła mieć trochę więcej info.

do6qfp.jpg

Opublikowano

To nie działa dobrze.Pokazuje mi ,że mam mniej punktów zebranych od kolegi.A mam dużo więcej postaci od niego i to droższych

Może on wydał dużo IP na runy?

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Może on wydał dużo IP na runy?

On nie ma skończonych run ja mam 2 strony skończone.Poza tym on ma same postacie za 1350/3000 ja mam bardzo dużo za 6000.

Pokazuje mi ,że zdobyłem ~15k mając 250 wygranych.Dokładnie to pisze mi tam 60k łącznie zebranych ,tylko że samo 45k pz mam z refferali.

Opublikowano

Do takiego czegoś bardziej zaufany jest lolking.net

Zaufany? Myślisz ze po id ktoś ci na konto wejdzie, wez wyjdz jak sie tak boisz. Fajna stronka, dzięki niej bede mógł prosić support o dodatkowy honor, który mi skasowało po przeniesieniu

Opublikowano

a ja odkryłem coś bardzo przydatnego :) jeśli wystartuje wam gra wchodzicie na tą stronkę i wpisujecie swoją nazwe i macie pokazany twój team oraz team przeciwny i widać kto gra solo a kto jest razem :D

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Powie mi ktoś, jak to możliwe, że kolega ma tylko 30 winów więcej, a ma 15k golda więcej? musiał aż tak dużo przegrać, czy co?

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Powie mi ktoś, jak to możliwe, że kolega ma tylko 30 winów więcej, a ma 15k golda więcej? musiał aż tak dużo przegrać, czy co?

może robił codziennie First Winy a ty nie?

a może po prostu ma sporo przegranych ;)

Hejo

Opublikowano

Wszystko działa tak jak powinno. Rok czasu ma moje konto :P

PS. Gdzieś już był taki temat wczoraj zrobiony

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...