Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wariujący telefon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość uciążliwy problem z moim HD2. Mianowicie, zawsze kiedy na telefon kapnie chociaż kropla wody, albo spróbuję go używać mając lekko wilgotne ręce, dotyk zaczyna świrować. Naciskam jeden klawisz, a automatycznie wciska się dziesięć innych, zupełnie nie powiązanych. Nie wiem teraz czy to wina samego dotyku, ale co dziwne, na poprzednio zainstalowanym systemie nie zaobserwowałam tego problemu.

Opublikowano

jak najbardziej telefon sprawny , przy wilgoci digitalizer pojemnościowy ma prawo się tak zachowywać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak najbardziej telefon sprawny , przy wilgoci digitalizer pojemnościowy ma prawo się tak zachowywać

Też mi się wydawało, że to nie problem dotyku, bo w końcu normalnie działa bez zarzutu. Tylko zastanawia mnie to, że na poprzedniej wersji Androida nie miałam z tym problemów. :P

Opublikowano

Też mi się wydawało, że to nie problem dotyku, bo w końcu normalnie działa bez zarzutu. Tylko zastanawia mnie to, że na poprzedniej wersji Androida nie miałam z tym problemów. :P

Tu Android nie gra żadnej roli :)

Digitizer(dotyk) pojemnościowy tak ma tak samo jak ci kropla potu spadnie na ekran, tak samo będzie się zachowywał jakby dotknąć go palcem :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...