Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co oznacza Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użył słowa, które usłyszał od Koksa na YT, ale nie wie co oznaczy. Czy to jest ważne? Nie, bo najważniejsze jest to, że jest na czasie i nie odstaje od reszty "ziomków". Przykre, ale prawdziwe.

Opublikowano

To są nagrania sprzed kilku lat - oglądałem to sam przedwczoraj, bo jakoś się 'zgubiłem na YouTube' i powiem, że nic dziwnego. Nie wiem czemu tak to przedstawili, jednak na pewno jest wiele innych określeń młodzieżowych, które mogłyby zostać użyte, ale ludzie się po prostu, hm... zestresowali przed kamerą i zapomnieli.

Opublikowano

Szczerze to nie wiem dlaczego ktoś się w ogóle naśmiewa z tego chłopaka. Walnął gafę, ale przecież każdemu się zdarza. Widać po nim, że był zestresowany występem przed kamerami. Wydaje mi się, że właśnie bardzo nie chciał się zbłaźnić, a wyszło jak wyszło... ;>

Opublikowano

Beka z typa xD Lipa = zagrożenie, istny kox ^^ To tak samo jak beton miał by oznaczać dywan :D

- Mój avek odp. do tej sytuacji, propsuje autora tematu. - (Jakowo avek nie do autora jbc. xDD)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wikipedia mówi:

Lipa (Tilia) – rodzaj długowiecznych drzew należący do podrodziny lipowatych. Rosną w umiarkowanej strefie półkuli północnej. Zalicza się do niego ok. 30 gatunków. Gatunkiem typowym jest Tilia europaea L.[2].

Nonsensopedia mówi:

Lipa – tanie wino produkcji Agropola, Ostrowina, lub Winekty, używany także przez hodowców pszczół. Cenione za posmak miodu zaraz po tym, jak wyczułeś siarę, co niweluje skrzywienie gęby. Trunek pity najczęściej, aby zabić niemiły posmak po wypiciu piwa Tyskie. Nalany psu do miski z jedzeniem w Boże Narodzenie sprawia, że pies rozpoczyna z tobą rozmowę o Che Guevarze, jak również o Platonie czy też po prostu o suczkach. Trunek nie zmywa się w praniu, najlepiej prać go w 30 stopniach. Efekt rzygania bardzo podoba się nastolatkom z subkultury punkowej, przez co piszczą i krzyczą, a następnie całują cię w usta. :D

:D :D i jeszcze raz :D

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Że to ma być śmieszne? No uśmiałam się, że to w ogóle gdzieś puszczono.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

nie wiem co w tym śmiesznego ?? Ciekawo jak by wam podłożyli kamerę pod gębę , dopiero była by spalona cegła.

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...