Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Chciałbym popykać sobię z kumplami w Battlefield 2 przez neta robiąc serwer. Wszystko było ok dopóki było nas 5-ciu i działaliśmy przez Hamachi, teraz jest nas więcej i trzeba przejść na inny program. Chwali się właśnie te COMODO Unite, tworzę serwer pierw przez program, potem druga próba - przez przeglądarkę na stronie COMODO po zalogowaniu. Jeden kolega ma mnie cały czas "Connecting", a ja go widzę jako Offline, chociaż mogę z nim pisać na Czacie. Z drugim się widzimy, IP elegancja, ale nie może po prostu się połączyć z serwerem BF, który stoi u mnie. Mają powyłączane zapory Windowsa i programowe, antywiry, duperele, standard. Jakieś propozycje? Proszę o pomoc i dziękuję.

Opublikowano

dodaj do wyjątków albo wyłączaj comodo jak grasz

wszyscy macie VPN po instalowany u siebie ? problem masz tylko z kimś kto ma czy nie ma VPN?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

chodzi mi o opcje przy logowaniu ENABLE VPN , czy na pewno wszyscy maja włączona ( zaznaczone przy logowaniu ) jak się łącza

może źle cie zrozumiałem na poczatku ale konfigurowałem kompa z firewallem comodo i unite , dobrze zaczęło działać dopiero jak wyłączyłem firewall comodo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Aha, o Enable VPN. Gdyby nie było włączone, ludzi by nie mogli wbić do mnie na pokój COMODO Unite. Jest włączone u mnie przy zakładaniu i u nich przy wbijaniu. Dzięki z zainteresowanie się tematem tak w ogóle ;)

Na necie typowo nic nie znalazłem, nawet na anglojęzycznych stronkach ; /

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...