Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] pytanko ;d

fdsfds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko, czy dalej na CA jest tak duzo hackerów bo nie wiem czy pobierac ;D

Myźliż rze jezteś mądżejrzy odemnie? <Klik>

Opublikowano

wg mnie cały czas ten sam poziom

to się raczej w CA nigdy nie zmieni :)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

strasznie mnie to irytuje... taka dobra gra, a tak duzo hackerów ;c nie rozumiem co to za zabawa, gra w FPS na czitach....

Myźliż rze jezteś mądżejrzy odemnie? <Klik>

Opublikowano

strasznie mnie to irytuje... taka dobra gra, a tak duzo hackerów ;c nie rozumiem co to za zabawa, gra w FPS na czitach....

zacznijmy od tego że to forum jest o cheatach ;D

to zazwyczaj mają do siebie darmowe gry, na pewno jeśli nie lubisz cheatów nie pobieraj Arctic Combat, tam jest dopiero jazda :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

zacznijmy od tego że to forum jest o cheatach ;D

to zazwyczaj mają do siebie darmowe gry, na pewno jeśli nie lubisz cheatów nie pobieraj Arctic Combat, tam jest dopiero jazda :D

Tak jak w każdej darmowej grze.

@topic jeśli chcesz pograć w fps bez botów polecam bf3 lub nawet bf tego 4free.(trochę zbugowany)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No tak cały czas tyle samo hacków teraz są max 4 kiedyś każdy room to hackerzy, ale przecież jeżeli ktoś jest od nich lepszy to hacker!
Jebnijcie sie.

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Nie chcesz grać z hackami kup konsole i po sprawie, bo nie przejdziesz konsoli zabezpieczeń jak bd grać na online, btw. do wszystkich gier są hacki i to się nie zmieni, temat koniec "kropka"...

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Ja powiem tak o wiele się zmieniło, bo hacki teraz nie są wiecznie undetected tylko 2-3 dni i Detected.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...