Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft Jail/Prison

klops9992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Jail/Prison

Ip:mc-minejail.yfun.pl

Zapraszam

informacje_napis.jpg

Historia Serwera: Jest to serwer typo Jail.Zostałeś skazany za liczne kradzieże i włamania musisz teraz odpracować

swoje czyny kopiąc w więziennych kopalniach. Przechodząc na kolejne sektory zarobisz na ekwipunek, jedzenie i na kolejne

sektory. Za zarobione Dollary kupisz Cele , swój własny kącik spokoju. Co tutaj do mówienia , Kilof w dłoń i musimy jakoś odpracować swoje czyny.

Opublikowano

Serwer lipny , zaproponowalem właścicielowi pomoc w ogarnieciu bo panował chaos a on mnie kicknoł i kazał sie ogarnąć potem zapytalem sie za co kick to kazał mi wrócić jak ogarne downa dla mnie za miła atmosfera to nie jest ;C
PS: koleś up "Zarąbisty Serwer Polecam!" TO WŁAŚCICIEL

Nudy ;c

Opublikowano

Po 1, wszedłeś na serwer, zpytałeś się czy możesz pomoc powiedziałem że nie, Potem zaczołeś spamić że jest tu taki chaos że masakra... to dostałeś tempa na 2h.. nie rozumiem twojego żalu..

Opublikowano

Szczerze? Bardzo polecam server ludzie sie napracowali nad stworzeniem go na serwerze znajdziemy cele, sektory i wiele innych .

Naprawde polecam serwer a rzadko mi sie to zdarza.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...