Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] przy wlaczaniu earth and legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam sciagnalem o and ch i wgralwm pliki do folderu sdcart\gameloft\games\tu instqluje odpalam i pisze ze musze sciagnac 15mb wiec sciongnolem gra sie odpala i czarny ekran a puzniej wywala do menu powiecie mi co zle robie??

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

samsung galaxy s advance

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

gdzie sie sprawdza czy zadziala na tym fonie?

Opublikowano

Nie pisz posta pod postem. Używaj opcji "Edytuj".

Sprawdzisz to w markecie.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dvidearts.earthandlegend&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kdmlkZWFydHMuZWFydGhhbmRsZWdlbmQiXQ..

Masz tu link do gry. Po lewej stronie pod tytułem i obrazkiem powinno pisać na zielono, że gra jest kompatybilna z twoim telefonem lub też na żółto, że nie jest.

Opublikowano

a mozesz mi sprawdzic bo nigdzie jic nie pisze!po lewej od tematu jestnkoniec witryny i nazwa jest w takiwj niebieakiej ramce

Opublikowano

Każdy musi sprawdzić sobie sam, bo tylko jak ma się dany telefon to pokazuje czy gra jest zgodna lub też nie jest.

Zaloguj się do google play i po zalogowaniu się w tym miejscu jak na obrazku powinieneś mieć napisane to co ja lub na żółto, że nie będzie działać.

29cs22v.jpg

Opublikowano

pisze ze gra jest kompatybilna z moim telefonem mam andka 2.3.6 i nie wiem gra odpala sciagaja sie pliki i pisze cos na srodku i gra sie wylancza

Opublikowano

pisze ze gra jest kompatybilna z moim telefonem mam andka 2.3.6 i nie wiem gra odpala sciagaja sie pliki i pisze cos na srodku i gra sie wylancza

Co pisze na środku?

image.png 

Opublikowano

apkomania.pl i sie wylancza a bez plikow sd jest 15kb do sciagniecia znasz powod

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Możliwe, że złe pliki.

Prawidłowe pliki nie wymagały, by pobranie dodatkowych Mb.

Pobierz apk i data z innych źródeł i zobacz, czy zadziała.

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

nie dziala ... 3razy sciagalem z innych żródel to oznacza ze mam wybulic 20zl na ta gre?

Opublikowano

eee ja ta gre wziolem z chomikuj :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...