Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]AzRank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie chodzi o plugin AzRank mianowicie chodzi o to ze pobieram plugin z dev bukkita wzucam do plugins odpalam server wpisuje komende pl i niewyswietla mi azranka wiec o co moze chodzic? czy on moze sie z jakims pluginem gryzie? jak bedzie trzeba podam liste pluginow

Opublikowano

Wrzuciłeś AZRank.jar rozumiem? sprawdź więc czy utworzył się folder AZRank, jak go nie ma to znaczy że złą wersje pluginu wgrałeś.

Opublikowano

Na początek sprawdź jaką wersje masz bukkita, potem szukaj pod tą wersje pluginu. Na devbukkit w tabeli po prawej są wyświetlane downloady wszystkich wersji.

Opublikowano

Restarty robie co jakis czas pozwalam sobie na to poniewaz jeszcze go robie na kompie

Pobralem tez twoja paczke @xbartas i z tamtad wziolem az ranka i niedziala wersje bukkita mam na 1.4.6 ja moglem wbic kolega tez oboje mamy ta sama wersje no to co jest? wszystkie pluginy dzialaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...