Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]Kassa

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że w chuj pokasowałeś , ja nawet takim ssem bym się nie chwalił ... zabierałeś co się dało , każdy z twojej drużyny miał około 15-20 asyst. Jakbyś oddawałbyś chociaż połowę fragów to byś o połowę szybciej grę skoczył...

Opublikowano

żadne ksy ;x oddawałem im kille gdy tylko mogłem ale gdy oni w team fighcie focusowali supporta i tanka a ja adc miałem na Q + E

to jak im miałem oddać kille ?

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

@ Mizutsuki

Jeżeli myślisz, że asysty to tylko oznaka wiecznych tak zwanych "KS'ów" to zastanów się nad pewna kwestia.

Będąc w tf raczej starasz się pomagać teamowi a co za tym idzie i zabijać.

Jeżeli nie uda ci się zabić zrobi to inny twój sojusznik wiec ty otrzymujesz asystę, a kompan killa.

Ja grając w jungli staram się brać same asysty, i w nieznacznej ilości kille.

Jeszcze taka informacja AP Caster bądź, solo top'er musi jak najszybciej wyeliminować ADC, a nie patrzeć i czekać aż ktoś inny go zabije.

Każda sekunda życia ADC w tf to kolejny DMG zadany w sojuszników, a co idzie mniejsza szansa na wygranie takowego tf.

@ dolidius

Jeżeli założyłeś na tym forum konto, aby w taki sposób się wypowiadać to skoncz i wyjdź ...

Twój post "To nie ranked dalnie KARNY KUTAS ZA ZYDOWSKIE POCHODZENIE!!!" jest rasistowski (Chyba łamie regulamin) oraz nie wnoszący nic do tematu.

(Widać tez twoja zaniedbaną umiejętność czytania)

Co do SS :

Widać, że w tej grze zagrałeś bardzo dobrze i zdominowałeś przeciwników. Nic więcej oby tak dalej i wychodź z tego brązu ^^

@Down

Da radę to wszystko zależy od junglera (swojego oraz przeciwnego), gry przeciwnego AP oraz roamów top'erów.

Wszystko to pojmiesz wraz z ligami oraz przy zwiększającej się liczby gier rankingowych.

Opublikowano

Może i jest op, ale zależy od teamu.

I nie wiem po co spamisz tymi ss z brązu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...