Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LG Swift L9 czy Samsung Galaxy S Advance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam spory dylemat

Mam do wyboru te 2 smartfony, nie wiem który będzie lepszy dla mnie.

Często gram na fonie, czasami oglądne może jakiś film i słucham muzyki

Który będzie lepszy dla mnie ?

Ogólne obawiam się że L9 jest ciut za duży i z kieszeni będzie mi wypadał xD

a o szajsunga mam obawy że w życiu nie zrobią aktualizacji do JB -.-

Proszę o dobrą rade ! :)

Opublikowano

polecam s g s advance jest lepszy nie zcina sie w menu i nie jest kwadratowy a po co ci aktualicja??

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

no tak ale jeden pan w recenzji mówił że w lg l9 przez ten rodzaj procka nie zagram w nowsze tytuły bo nie wychodzą nowe gry na ten rodzaj

jakieś żarty czy to prawda ? ;d

Opublikowano

Raczej to prawda, ja mam L7 i nic z ,,lepszych gier'' nie chodzi: Modern Combat, Asphalt, Order and Chaos, Gangstar Rio, GTA 3 tnie niemiłosiernie.

Swift jest dobry do wszystkiego tylko nie do gier. Jeśli chcesz grać to LGka odradzam stanowczo.

Opublikowano

Raczej to prawda, ja mam L7 i nic z ,,lepszych gier'' nie chodzi: Modern Combat, Asphalt, Order and Chaos, Gangstar Rio, GTA 3 tnie niemiłosiernie.

Swift jest dobry do wszystkiego tylko nie do gier. Jeśli chcesz grać to LGka odradzam stanowczo.

Bo masz L7, a nie L9 ? Adreno 200 to już nie jest nowy układ, a L9 ma bodajże SGX540 czyli bardzo wydajny układ.
Opublikowano

@Gryfek pytam o LG L9. :)

co do moich wątpliwości rozmiarowych LG l9

jednak nie jest aż tak duży bo zrobiłem sobie z tekturki jego wymiary i spokojnie wchodzi do kieszeni.

raczej zdecyduję się na niego.

ale można się wypowiadać jeszcze na temat tych smartfonów

Opublikowano

Bo masz L7, a nie L9 ? Adreno 200 to już nie jest nowy układ, a L9 ma bodajże SGX540 czyli bardzo wydajny układ.

Tak, procesor też ma bardzo zajebisty.

Opublikowano

Tak, procesor też ma bardzo zajebisty.

L7 to stara konstrukcja w nowym opakowaniu raczej do wyciągania kasy - ma słaby procesor, wydajnością nie dorówna LWw nawet po O/C.

Opublikowano

Gryfek - L7 to nie to co L9.

To jakbyś porównywał 2011 r z 2012.

Świat się unowocześnia:-)

Telefony tak samo:-)

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...