Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z graniem po czasie staje obraz w miejscu

karnos5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano , mam pewien problem od dzisiejszej aktualizacji ( 1 marca 2013 r) po kilku minutach gry zatrzymuje mi sie obraz i nic nie jestem w stanie zrobic . Jedynym rozwiazaniem jest restart komputera.Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu z góry dziekuje:))

Opublikowano

sterowniki do karty / albo - karta Ci siadła / - albo komp nie nadąża za animacjami po pachu co raczej nie jest jakies specjalnie przekonujące ;/

16k7y4p.png

Opublikowano

Powodem zaciętego obrazu są problemy z grafiką lub procesorem, ew. z osprzętem komputera.

Na jakich ustawieniach graficznych grasz? Podaj swoją specyfikację sprzętu.

Najnowsze sterowniki, adobe air, flash? Próba automatycznej naprawy z poziomu Launchera gry?

Opublikowano

Powodem zaciętego obrazu są problemy z grafiką lub procesorem, ew. z osprzętem komputera.

Na jakich ustawieniach graficznych grasz? Podaj swoją specyfikację sprzętu.

Najnowsze sterowniki, adobe air, flash? Próba automatycznej naprawy z poziomu Launchera gry?

Czesc , ja za bardzo nie znam sie na sprzecie jezeli moglbys mi pomoc to prosze skontaktuj sie ze mna na skype ; lodos1131xxx .Jakbys miał chwilke czasu to zadzwon bys mi wytlumaczyl dokladnie.Pozdrawiam

Opublikowano

Słuchaj.

Wchodzisz w START/Prawy na Komputer/Wlasciwosci i masz specyfikację sprzętu.

Na jakich ustawieniach graficznych?

To znaczy.

Gdy jesteś w grze klikasz escape. Ustawienia graficzne(czy tam video) i tam masz.

Jeżeli masz wysokie mozesz sobie zmiejszyć.

Opublikowano

Czesc jezeli miałbyś chwilke zeby mi pomoc to zrobic zadzwon do mnie na skype ; lodos1131xxx z góry dziekuje:>

Słuchaj.

Wchodzisz w START/Prawy na Komputer/Wlasciwosci i masz specyfikację sprzętu.

Na jakich ustawieniach graficznych?

To znaczy.

Gdy jesteś w grze klikasz escape. Ustawienia graficzne(czy tam video) i tam masz.

Jeżeli masz wysokie mozesz sobie zmiejszyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...