Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PING.

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,chciałbym się dowiedzieć,co to jest PING,Jaki jest najlepszy? gdy jest niski czy powyżej 100 np?Czy można go poprawić?Jeśli tak to jak?

Mój ping zazwyczaj wynosi 40 albo 60-70 PING i gdy np. mam sytuację jeden na jeden to zawsze trafie gościa 2 strzałami(mam asystę) a on mnie zabija,co już jest wkurzające.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Jak masz ping 10 do 70 jest okey jak masz wyżej niż 70 to już trochę lipa jak zmniejszyć ping pełno jest tego na google youtube bo to za dużo pisania jak to zrobić :D tak napisałem z tym pingiem (10/70-70+) bo tak jest masz lagi i jak ktoś prubuje cie zabić z a ty masz lagi poprostu się teleportujesz :( jak zmniejszyę ping na youtube jest tego dużo a na google jest tego jeszcze więcej :D ( napisalem to na szybko ale mam nadzieję że pomogłem :)).

Opublikowano

Im mniej pingu tym lepiej , ja jak miałem duży kiedyś to mnie cofało co pare kroków ;/ teraz to już się nie zdarza ; ) ping 10-70 to naprawdę zadowalający wynik ; )

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...