Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Team comp na tt.

Exast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje jakiegoś dobrego team compu na tt ( twisted treeline).

Najlepiej kilka.

Jak ktoś nie wie o co chodzi to chodzi mi o to jakie postaci tam wziąć, żeby ze sobą dobrze współpracowały.

Za każdy post, który uznam za POMOCNY dam lajka, reszta będzie raportowana.

Zależy mi na tym, bo u mnie turniej i jest duzo hajsu do wygrania.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Ban Kayle/Wukong/Vi/Teemo/Singed/Cho'Gath/Mumia/Volibear/Darius

Dobry teamcomp ? Amumu w jungli albo na topie, Anivia top ( <3 ) i jakiś dobry tank z dmg np Volibear lub Garen

Anivia kocha stuny i slowy bo dzięki nim łatwiej jest jej trafić z Q które zestunuje przeciwnika, potem postawisz ściankę (na TT najlepsza rzecz jaka może być dlatego że zakrywa przeciwnikowi drogę ucieczki) i twój team robi resztę dmga :) Przydadzą się postacie które też mogą bronić Anivii po śmierci (czyt. w formie jajka) np taki Jayce lub Syndra.

To tyle ^^

Opublikowano

Banuje sie Lee, Wukonga, Olafa, Riven, Jaxa, może Garena, Kata całkiem sporo robi jak ma się w teamie np. Amumu, malphite. A pickuje się np. GP Jest dobry i to co napisałem co sie banuje ;] Elise jest całkiem dobra, ogólnie aoe, postacie dobre w early, mid game

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...