Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] CabalEngine dla SimpCabal, Mystery,Helix i inne EP8

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CabalEngine

Siemanko. Chciałem podzielić się z wami najnowszym cheatem do Cabala. Cheat działa na najlepszych serwerach EP8. A mianowicie na: SimpCabal MysteryCabal Cabal Helix i inne EP8. No to jedziemy :

Wygląd: 79783492639792049496.png

Support : Pomoc do gry.

Pytanie : Czy cheat będzie mi działał jeżeli posiadam takiego windowsa?

Odpowiedź : Oczywiście. Ten cheat działa na Win XP/Vista/7/8 (32&64bit) więc bez problemu powinien działać.

Pytanie : Jak ściągnąć tego cheata?

Odpowiedź : Otóż to jest banalnie proste, wystarczy że zrobisz tak

1. Załóż konto na stronie

www.cabalengine.com

2. Zaloguj się i pobierz cheata. Tam na dole masz do wyboru "prywatne serwery EP8"

3. Wypakuj w dowolne miejsce.

4. Uruchom Cabalengine jako administrator.

5. Jeżeli masz włączoną zaporę systemu windows, to dodaj program do wyjątków albo najlepiej ją wyłącz.

6. Poczekaj około 10 sekund i naciśnij "Agree"

7.
Zaloguj się.

8. Zobaczysz taki napisz w dole "Waiting for cabal updater" uruchom cabala normalnie.

9. Naciśnij "Start" na launcherze i ciesz się cheatem.

Jeżeli program nie będzie działał, zrób tak : Zamknij wszystko (Klienta i CE)> Kilknij PPM na CE i wybierz właściwości>Zgodność>Zmień ustawienia dla wszystkich użytkowników>Uruchom jako administrator>Zastosuj>OK

UŻYWASZ NA WŁASNE RYZYKO! (Jeżeli będziesz nadużywał cheata, to znaczy spamował skilami będziesz dostawał DC. Co spowoduję zablokowanie twojego konta)

Odpiszę teraz niektóre z opcji które daje nam cheat :

79953254223528816381.png

• Combo nigdy nie padnie.

59561753907517648725.png

• No battle cooldown: Ta opcja daje nam włączenie BM2, BM1,Aury od razu po zakończeniu. Bardzo przydatne do dungeonów.
  • All Skill: Ta opcja daje nam brak czasu na ładowanie skili. Czyli możemy użyć jednego skila 50 razy (Nie dotyczy bufów).

Ostrzeżenie! Jeżeli nadużyjesz ten opcji to wyrzuci Cię z gry DC. Co oczywiście grozi banem.

44384867586879676998.png

• No casttime buff skil: Tutaj możemy użyć włączyć wszystkie bufy na raz.
  • All skill: Tutaj możemy użyć wszystkich skili na raz ale z cooldownem.

Ostrzeżenie! Jeżeli będziesz spamował skilami cały czas, zostaniesz wyrzucony z serwera przez DC. Co oczywiście grozi banem.

94305959708176558908.png

• Mov val: Możemy ustawić sobie prędkość chodzenia. Do 3x większej.

22909205234699425902.png

• Aoe val: Tutaj ustawiamy ilość atakowanych potworków na raz. Polecam ustawiać na 20/50. Działa na WA/BM2, FB/BM2.
  • High skill: Jeżeli wybierzemy te opcje to będziemy atakować wszystkie potworki w zasięgu takim jak mamy ustawione aoe.

Ostrzeżenie! Jeżeli używamy BM2 na normalnych mapach to ustawiamy max 99. Jeżeli w dungach to tylko 2. Inaczej zostaniemy wyrzuceni z serwera przez DC. Co oczywiście grozi banem. To samo dotyczy się BM3.

• Działa inaczej na poszczególnych postaciach.

Lista skili które działają na aoe:

• i. FA – Sonic Shooter, Shooting Star, Magic Arrow
  • ii. WI – Meteorite & Space Collapse
  • iii. FS – Shield Splinter & Shield Grenade
  • iv. WA – Sword Quake, Whirlwhind & Seismic Wave
  • v. FB – SOD, Assassinate, Infernal Impact
  • vi. BL – Blade Skud, Lightning Slash, Death Tempest

00511040979302715996.png

• Range val: Ta opcja pomaga nam w atakowaniu z daleka.

Ostrzeżenie! Lepiej nie ustawiać za dużo bo to spowoduję Miss i możliwe DC.

58108929358696226174.png

• Wall hack: Pomaga nam przechodzić przez ściany. Przydatne na dungach.

Ostrzeżenie! Lepiej za szybko nie kończyć dunga. Jeżeli za szybko skończymy to GM sprawdzi logi. I zobaczy w jak krótkim czasie ukończyliśmy dunga.

Wymieniłem najlepsze opcje w cheacie. Mam nadzieję że się spodoba. Niestety cheat nie działa na ExtremeCabal.

Pamiętaj DC zawsze może grozić banem! Więc unikaj tego!

Cheat został stworzony przez Cabalengine. Ja tylko poświęcam swój czas na pokazanie jak on działa.

Pozdrawiam wasz Deguś! <3

Kappa.

Opublikowano

To przetestuję ;-)

Aoe starsznie zmniejszyli, kiedyś było lepsze.

Należy także uważać w ile czasu się robi dungi gdyż można szybkiego dostać bana za bardzo szybkie dungi.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

@up Dokładnie. Ostrzegamy tych co robią map party. Nie przechodźcie od razu do końcowego bosa bo wtedy czas się zapisuje. I ls robicie w 1 min co jest nie możliwe.

Kappa.

Opublikowano

Ja nigdy nie przechodzę krócej niż 8/10 minut to dobry czas i szkoda tracić map party na jednego bossa skoro można zabić kilka na cheacie ;-)

A ten BM2 no animation to do czego służy ?

Opublikowano

Coś tak czułem że nie widać jak włącza się BM2.

Bardzo przydane jest SP Regeneration które pomaga i to bardzo bardzo przy dungach ;-)

Opublikowano

nigdy nie uzywalem cheatow do cabala i mam pyatnia: czy jakies ominiecie do x-trap'a trzeba robic?

Opublikowano

Nie wiem dlaczego gdy włącze CE a później jak pisze cabalmain i kliknę start to po prostu coś blokuje i gra się nie włącza ;/ Prosiłbym o radę ;p Mam win 7 x32

Opublikowano

They program may not working all the time. Program może nie działać cały czas. Poczekaj. Czasami tak jest że pare godzin działa a potem nic.

Kappa.

Opublikowano

Jak kiedyś używałem CE to nigdy nie działał Perfect Combo hack teraz działa w nowej wersji ?

PCH zawsze działał ;) używam od wakacji i niemialem z tym problemow.

Dega : Cos teraz slabe zabezpieczenia maja na simpie xD dostalem juz 30dc i nic (testowalem pare dni temu)

273511408998783345728.png
Opublikowano

@up Bardzo się cieszę że działa. Pamiętaj że na stronie masz opcje SMS po prawej stronie. Łatwo już można kupować. 10zł za 10 dni.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...