Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki film? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam ostatnio kłopoty z wyborem filmu(kinowego). Polecicie mi jakiś fajny film przygodowy/ fantasty? Ps. Hobbita już oglądałem :D

MUSI być w repertuarze cinemacity :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Póki co to nie widzę w kinach żadnego filmu który mogłabym polecić z gatunku fantasy/przygodowy, ale niebawem a dokładnie 8 marca wychodzi świetny film. Sama mam w planach pójść na niego ze znajomymi nosi tytuł Oz Wielki i Potężny, można również oglądnąć w 3D. Jak najbardziej polecam, jeśli oglądałeś Alicję w krainie czarów to jest to film tych samych twórców.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

@venti Myślisz ze nie oglądałem? :D Chodzi mi o filmy w kinie :).

@Vanith,TheGreatLee39 bejb blues oglądałem :P ale dzięki za odpowiedzi, czekam na dalsze propozycje :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Sprawdź czy nie ma filmu pod tytułem 'Mama', jak nie ma to nie długo będzie, więc Ci go polecam.

Ten film już jest oglądałem i jest za przeproszeniem chujowy

Opublikowano

Cześć, mam ostatnio kłopoty z wyborem filmu(kinowego). Polecicie mi jakiś fajny film przygodowy/ fantasty? Ps. Hobbita już oglądałem :D

MUSI być w repertuarze cinemacity :)

Do kina chodzi się raz na ruski rok, gdy emitują jakieś ciekawe filmy. Jedynym wyjątkiem są maratony filmowe, ale musisz trafić na odpowiedni gatunek/reżysera. Dlatego też pytanie bezsensu.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Jeśli chodzi o produkcje, które chcesz obejrzeć w kinie to na pewno Les Miserables oraz Piękne Istoty, jeśli mówimy o przygodowych fantasy. Polecam też Drogówkę - ciekawe spojrzenie na polską rzeczywistość (trochę komedii).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...